Hogyan tudnám leszoktatni magam róla?
Én is alvajárok.
Mindig a paplanomat hordozgattam, egyszer a ház másik végében találtam meg. xdd Egyszer apám be akart takarni, mikor meglátta, h nincs rajtam a takaró (szoba másik végében volt, természetesen), én meg ráordítottam, hogy:
- Te normális vagy???
xDD Ebből semmire sem emlékeztem, apa mondta meg másnap.
Táborban is volt néhány malőr, igaz, félalvó-állapotban. Az úgy még rosszabb xdd
De akartam már kiszökni az udvarra is...
És káromkodtam már hajnali négykor osztálykiránduláson.. xDD
Nem tudom, ez engem sohasem zavart, mindig röhögtem rajta egy jót, olyan "különleges"-nek éreztem magam.
Szerintem ne parázz, legalább lesz egy két sztoritok. xd
Mondd meg a szobatársaidnak, a lényeg az, hogy tudjanak róla, és vállald fel magad :DD
Köszönöm szépen a válaszokat! Amúgy nekem is volt már egy-két furcsa esetem! :) Pl.: Átmentem a másik szobába, és elkezdtem (az éjszaka közepén) beszélgetni anyámmal, a nappaliban ébredtem fel, anyám és apám közt ébredtem fel (ekkor még kisebb voltam olyan 4-5 éves), stb. stb..... :D
Hát akkor ez van. :) Köszönöm még egyszer a válaszokat!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!