Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kezeljem a gazdagságot?...

Hogyan kezeljem a gazdagságot? (sok a hirtelen új barát)?

Figyelt kérdés

Helló Lóri vagyok (19),árva voltam,de nagypapámnak volt egy testvére akiről én nem tudtam de ő tudott rólam. és kb egy fél éve szívinfarktusban meghalt. Örököltem tőlle egy jelentős vagyont,és vettem egy panelt+bmw 3-as széria alapfelszereltséggel a többit bankba tettem,a suliba persze hogy kiderűlt hogy meggazdagodtam és egyszerre csak sok lett a barátom olyanok is akiket eddig nem is ismertem(én egy elég csendes gyerek vagyok,és nem volt csak 2-3 igazi barátom a többit csak úgy ismertem)és aki eddig ellenség volt az barát lett és mindenki aki megbántott hirtelen megértő lett nem úgy gondolta stb. Én tudom hogy csak a pénzemért ilyen jók velem de mégse mondhatom szemükbe!

HOGYAN KEZELJEM EZT KIBEN BÍZZAK MEG,HIRTELEN MNINDEN LÁNY A CSAJOM AKAR LENNI MIT CSINÁLJAK? (a válaszokat előre is köszönöm de viccet/hülyeséget senki ne írjon)

2010. febr. 6. 09:44
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Bocs, de te nagyon fiatal vagy, megbántani nem akarlak, de első gondolatom az volt, hogy egy balek vagy. Az ilyen kéregetős csajoknak mond szépen, hogy nem veszed meg és ha nem tetszik nekik, akkor viszlát. Ha tudod, hogy csak a pénzedért van veled, akkor minek foglalkozol vele? Meg egyébként is egy bunkó, hogy követelőzik. Ennyi. Ha van mostmár pénzed, ajánlom, iratkozz be egy önbizalom növelő tanfolyamra, ott talán megtanítanak az életre. Másrészt mond meg az ilyenekre, hogy lehet, hogy van pénzed, de nem tellik belőle elherdálni. Annak a pénznek más feladata van.
2010. febr. 9. 15:30
 32/44 anonim ***** válasza:

Azokban bízz, akik eddig is melletted álltak. Azzal, aki pedig csak most kezdett érdeklődni irántad, ne légy bunkó, ha nem akarsz, inkább közömbös! Ha rádköszönnek, ne mosolyogj rájuk, ha pedig látod, hogy beszélgetni akar, próbáld őket elhárítani vmi indokkal.

A csajok.. húú. Könnyen tesztelheted őket. Ha nyafog, hogy vegyél neki vmit, tudhatod, hogy csak a pénzért van veled. Oké, egy fagyi, csoki stb. belefér, de ruhát, táskát ne vegyél nekik! Ha tényleg szeret, nem akar majd egy ilyen hülyeséggel elrontani mindent!

Ha pedig olyan helyzetbe kerülsz, hogy könyörög, hogy vegyél meg neki vmit, hogy jajj, ne legyél már ilyen smucig... Akkor szembesítsd az igazsággal! Pl.: Sajnálom, de ha csak a pénzemért vagy velem, inkább ne raboljuk egymás idejét! Erre a pénzre nekem is szükségem van!" Légy határozott, attól beijednek az ilyen számító kis csajok.

Remélem jól mennek majd a dolgaid! :)

14L

2010. febr. 9. 16:47
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
még hogyan akartak kihasználni a csajok? és a "barátaid"? ilyenkor soha, de soha ne finomkodj velük: mondd meg nekik szépen, hogy nem herdálod el a pénzed, és ha lány az illető akkor olyat mondj, hogy már felpróbáltad, és mivel már ránutál, így kivan dobva. de nehogy vegyél nekik bármit is ami drága. a lényeg, hogy minél jobban alázd meg az ilyeneket, mert nem érdemelnek mást... és ne légy ilyen jószivű.
2010. febr. 9. 18:38
 34/44 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT MINDENKINEK!!!

SOKAT SEGÍTETTETEK!!!

2010. febr. 9. 20:03
 35/44 A kérdező kommentje:
Amikor egy csaj bulizni akar menni és azt akarja hogy vigyem el(persze az én számlámra) ilyenkor szabad,vagy nem?
2010. febr. 9. 20:06
 36/44 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha valaki kér /követel tőled valamit, ne tedd meg.

Persze ha van egy lány, aki NEKED tetszik, és szeretnéd randira hívni, meghódítani, akkor kedveskedhetsz neki. Nézd azt, hogy a kiszemelted kevesebb pénzből is meghívtad volna fagyizni, vagy vettél volna neki egy italt. De csak A Kiszemeltnek. Nem mindenkinek, pláne nem annak, aki erre megy (tehát kéri stb, stb).

2010. febr. 9. 20:25
 37/44 anonim ***** válasza:

Részvétem. A pénz által belépést nyertél abba a világba ami sok szenvedést és csalódást fog okozni neked (ha nem vigyázol). Akik eddig a barátaid voltak azok magadért szerettek -ezt jól jegyezd meg. Az új barátaid nem téged szeretnek hanem a pénzed.

ugyanolyan jó/szär lessz az életed mint eddig, csak magasabb színvonalon.A ruhád házad kocsid csajod megváltozhat... biztos erre vágytál?

2010. febr. 9. 21:20
 38/44 anonim ***** válasza:
nem, ne vidd el.
2010. febr. 10. 10:28
 39/44 anonim ***** válasza:
Ha ő kér/uatsít erre (hogy elvidd buliba), akkor NE! De ha tetszik a lány, elviheted buliba. :) De akkor se hagyd hogy kihasználjon!
2010. febr. 10. 16:53
 40/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm és várom a további tanácsokat!
2010. febr. 10. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!