Hogyan kezeljem a gazdagságot? (sok a hirtelen új barát)?
Helló Lóri vagyok (19),árva voltam,de nagypapámnak volt egy testvére akiről én nem tudtam de ő tudott rólam. és kb egy fél éve szívinfarktusban meghalt. Örököltem tőlle egy jelentős vagyont,és vettem egy panelt+bmw 3-as széria alapfelszereltséggel a többit bankba tettem,a suliba persze hogy kiderűlt hogy meggazdagodtam és egyszerre csak sok lett a barátom olyanok is akiket eddig nem is ismertem(én egy elég csendes gyerek vagyok,és nem volt csak 2-3 igazi barátom a többit csak úgy ismertem)és aki eddig ellenség volt az barát lett és mindenki aki megbántott hirtelen megértő lett nem úgy gondolta stb. Én tudom hogy csak a pénzemért ilyen jók velem de mégse mondhatom szemükbe!
HOGYAN KEZELJEM EZT KIBEN BÍZZAK MEG,HIRTELEN MNINDEN LÁNY A CSAJOM AKAR LENNI MIT CSINÁLJAK? (a válaszokat előre is köszönöm de viccet/hülyeséget senki ne írjon)
Akik csak most lettek a "barátaid" azokkal,ne is foglalkozz!
Akik mindig melletted voltak,őket,pedig becsüld meg!
Számomra is előnyös ez a sok plussz barát/ismeretség csak zavar hogy tudom hogy nem miattam hanem a pénzemért van az egész
Köszönöm és várom a további tanácsokat
hmm... bízz azokban akikben eddig. A többit szard le! :)
Lányokkal meg vigyázz! Sok kis bestia van..:P És ha összejössz valakivel, akkor ne költs rá sokat. De én olyannal ismerkednék aki nem tudja ezt. Úgy a tuti. :)
Igen csak pl előző csajommal elmentem árkádba mert "meg akart nézni valamit" aztán kb 10perc múlva meglátott egy 17,000 ft-os táskát és elkezdett könyörögni hogy vegyem meg neki először viccre akartam venni a dolgot mert láttam már mire megy ki a játék (csak egy gond volt szerettem a csajt),és mondta hogy ha szeretem megveszem neki,tudja hogy telik rá....... és végűl megvettem
AZ ILYEN ESETEKET HOGY KEZELJEM???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!