Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kezeljem a gazdagságot?...

Hogyan kezeljem a gazdagságot? (sok a hirtelen új barát)?

Figyelt kérdés

Helló Lóri vagyok (19),árva voltam,de nagypapámnak volt egy testvére akiről én nem tudtam de ő tudott rólam. és kb egy fél éve szívinfarktusban meghalt. Örököltem tőlle egy jelentős vagyont,és vettem egy panelt+bmw 3-as széria alapfelszereltséggel a többit bankba tettem,a suliba persze hogy kiderűlt hogy meggazdagodtam és egyszerre csak sok lett a barátom olyanok is akiket eddig nem is ismertem(én egy elég csendes gyerek vagyok,és nem volt csak 2-3 igazi barátom a többit csak úgy ismertem)és aki eddig ellenség volt az barát lett és mindenki aki megbántott hirtelen megértő lett nem úgy gondolta stb. Én tudom hogy csak a pénzemért ilyen jók velem de mégse mondhatom szemükbe!

HOGYAN KEZELJEM EZT KIBEN BÍZZAK MEG,HIRTELEN MNINDEN LÁNY A CSAJOM AKAR LENNI MIT CSINÁLJAK? (a válaszokat előre is köszönöm de viccet/hülyeséget senki ne írjon)

2010. febr. 6. 09:44
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Akik csak most lettek a "barátaid" azokkal,ne is foglalkozz!

Akik mindig melletted voltak,őket,pedig becsüld meg!

2010. febr. 6. 13:31
 12/44 A kérdező kommentje:

Számomra is előnyös ez a sok plussz barát/ismeretség csak zavar hogy tudom hogy nem miattam hanem a pénzemért van az egész

Köszönöm és várom a további tanácsokat

2010. febr. 6. 14:57
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolók között voltam! Jól van ha igaz amit válaszoltál a rendes úton jársz, és dolgozol is meg tanulsz is. Így is kell.A kullancsokat meg építsed lefele.
2010. febr. 6. 17:02
 14/44 A kérdező kommentje:
Építeném én le őket de nem akarok megbántani senkit akármilyen paraszt is volt velem pl:volt aki néhányszor beszólt hogy neked nincs senkid meg hasonló utalások amik nagyon fájtak de én mégse akarok bunkó lenni
2010. febr. 6. 17:35
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
A rokonokat meg az új "barátokat" sürgősen hárítsd el,mert csak élősködni akarnak.Azokkal foglalkozz ,akik eddig is a barátaid voltak,az a 2-3 igaz barát pedig nagyon is soknak számít a mai világban-legtöbb ember 1nek is örülne.Nem a nagy társaság a lényeg hanem az a kis kör,akikkel jól érzed magad és megbízol bennük.
2010. febr. 8. 19:08
 16/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a váálaszt és várom a továbbiakat
2010. febr. 8. 19:09
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

hmm... bízz azokban akikben eddig. A többit szard le! :)

Lányokkal meg vigyázz! Sok kis bestia van..:P És ha összejössz valakivel, akkor ne költs rá sokat. De én olyannal ismerkednék aki nem tudja ezt. Úgy a tuti. :)

2010. febr. 8. 19:19
 18/44 A kérdező kommentje:

Igen csak pl előző csajommal elmentem árkádba mert "meg akart nézni valamit" aztán kb 10perc múlva meglátott egy 17,000 ft-os táskát és elkezdett könyörögni hogy vegyem meg neki először viccre akartam venni a dolgot mert láttam már mire megy ki a játék (csak egy gond volt szerettem a csajt),és mondta hogy ha szeretem megveszem neki,tudja hogy telik rá....... és végűl megvettem

AZ ILYEN ESETEKET HOGY KEZELJEM???????

2010. febr. 8. 19:38
 19/44 anonim ***** válasza:
29%
Látom a mesélés megyen neked, kamu kérdező.
2010. febr. 8. 19:59
 20/44 anonim ***** válasza:
egyszerűen ne vedd meg! tudni kell nemet mondani
2010. febr. 8. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!