Miert van az hogy valaki elmegy megy egyetemre aztan nagyon elhiszi magarol h o most valami egetrengetot tanul es ezzel megfogja valtani a vilagot es teljesen kifordul magabol es leszarja a regi baratait?
aki képes jogot tanulni mármint úgy igazán őszintén és bizalommal, hogy majd később ebből jól fog megélni és sikeres lesz, az 100%-nál is biztosabb, hogy a pénzért csinálja, az ilyen ember meg egyébként sem az a típus akinek fontosak a barátok, vagy akár egy legjobb barát
lehet, hogy régen ilyen volt, de sajnos az emberek változnak, jó én pl nem ilyen szinten, de az emberek igen!
Az a helyzet, hogy nem vagytok egy ertelmi szinvonalon, es az idovel ez a kulonbseg egyre nagyobb lesz. Ezert a baratsag fenntartasa is nehezkes lesz. Nekem is voltak kozepiskolas barataim, akik elmaradoztak az egyetem alatt. egyszeruen utana mar nem voltunk egy hullamhosszon, nagyon kijott az ertelmi szinvonalbeli kulonbseg.
Lehet hogy nem nagy dolog hogy egyetemre jar, de megis tobbet teljesit mint te, sokkal.
Nem irtad, de egyertelmuen lejon az irasodbol hogy nem vagy tul okos.
Aki meg jogra jar es elvegzi az biztosan nem buta. Ebbol vezettem le a magyarazatot.
"molekularis bionikara jarok"
Jarsz a fenet. Szerintem meg erettsegid sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!