Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert van az hogy valaki...

Miert van az hogy valaki elmegy megy egyetemre aztan nagyon elhiszi magarol h o most valami egetrengetot tanul es ezzel megfogja valtani a vilagot es teljesen kifordul magabol es leszarja a regi baratait?

Figyelt kérdés
Ezt szanalmasnak es nevetsegesnek tartom attol hogy az ember egyetemre jar nem dol ossze a vilag...nem olyan nagy dolog hanyan jarnak egyetemre?? termesztesen ez nem mindenki de azert nekem szerencsere az egyik baratomrol van szo es ot abszolut nem erdekli h ez nekem szar mert o "hisz a jogban" mert jogot tanul.Eddig se volt pozitiv a velemenyem a jogasz szakmarol de ezekutan meg plane nem fokozodott a szimpatiam.Nagyon ugynez ki lelektelen "ertelmisegi" lesz az egyebkent jofej lanybol .:((

2014. dec. 3. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:

aki képes jogot tanulni mármint úgy igazán őszintén és bizalommal, hogy majd később ebből jól fog megélni és sikeres lesz, az 100%-nál is biztosabb, hogy a pénzért csinálja, az ilyen ember meg egyébként sem az a típus akinek fontosak a barátok, vagy akár egy legjobb barát

lehet, hogy régen ilyen volt, de sajnos az emberek változnak, jó én pl nem ilyen szinten, de az emberek igen!

2014. dec. 3. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy nem vagytok egy ertelmi szinvonalon, es az idovel ez a kulonbseg egyre nagyobb lesz. Ezert a baratsag fenntartasa is nehezkes lesz. Nekem is voltak kozepiskolas barataim, akik elmaradoztak az egyetem alatt. egyszeruen utana mar nem voltunk egy hullamhosszon, nagyon kijott az ertelmi szinvonalbeli kulonbseg.

Lehet hogy nem nagy dolog hogy egyetemre jar, de megis tobbet teljesit mint te, sokkal.

2014. dec. 4. 07:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a pontos körülményeket és azt, akiről szó van, de szerintem semmi baj sincs azzal, ha valaki büszke arra amit elért.
2014. dec. 4. 16:53
 4/9 A kérdező kommentje:
2. te is valami allintellektuel felfuvalkodott holyag lehetsz de ertelmzes beli problemak azert vannak latom.Irtam akar egy szoval is hogy o "ertelmesebb "mint en? Meg az az ertelmes "intelligens" aki elavult konyveket szabalyokat es jelentektelen dolgokat bemagol? a konstruktiv hozzaszollasodat igazan megtarthattad volna mert hanyok a hozzad hasonlo elszallt genhulladekoktol
2014. dec. 10. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem irtad, de egyertelmuen lejon az irasodbol hogy nem vagy tul okos.

Aki meg jogra jar es elvegzi az biztosan nem buta. Ebbol vezettem le a magyarazatot.

2014. dec. 10. 14:57
 6/9 A kérdező kommentje:
igen ebben a mai vilagban az hogy ragaszkodsz egy baratodhoz tenyleg ostobasagra vall :(( es a jognal nincsen magasabb szint amit meg lehet utni.egyebkent molekularis bionikara jarok de biztos ostoba vagyok :(( kivancsi vagyok neked hany baratod van te genhulladek
2014. dec. 11. 00:09
 7/9 anonim ***** válasza:

"molekularis bionikara jarok"

Jarsz a fenet. Szerintem meg erettsegid sincs.

2014. dec. 11. 06:24
 8/9 A kérdező kommentje:
az ilyen rosszindulatu feherjehalmazok miatt ilyen szinvonaltalan ez az oldal mint te :((
2014. dec. 11. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Olvasd el meg 1x a kerdesedet, a valaszaidat, es aztan tedd fel a kerdest oszinten hogy ki itt kettonk kozul az irigy meg a rosszindulatu.
2014. dec. 11. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!