Miért gondolkodok egyre többet azon, hogy milyen lesz az életem később? (Bejutok-e majd egyetemre, lesz-e állásom stb)
Velem az a baj... Hogy már rég óta bennem van, hogy nekem NEM elég az átlagos élet. NEM elég. Én szeretnék gazdag lenni, nagy dolgokat csinálni az életemben, megváltani a világot (valamilyen szinten értsd jól).
Nem vagyok egyáltalán bezárkózott élem az életem normálisan..
16 éves rác vagyok.. Kezdek meg érni vagy mi?
És lelkiismeret furdalásom van, hogy nem teszek eleget a jövőm érdekében.. Mert tényleg nem teszek.. Puskázok iskolában, nem tanulok sokat..
Viszonylag jók a jegyeim (sima gimibe járok az osztályhoz képest nagyon jók a jegyeim).
Mégis mi van velem? Nem vagyok ez a hardcore party man meg a berúgós sem.. Van egy baráti társaságom azzal szoktam lógni, sportolok stb. TÖKÉLETES-nek mondható most az életem. És pont ettől félek. Mert nekem felnőtten ez nem lesz elég. Nem tudom miért. De egyszerűen nem.. És... nem tudom mi van velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!