Elitelendo-e ahogy gondolkodok?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, a múltban történtek dolgok velem (zaklatás, fenyegetes) ami miatt ugy gondolom hogy aki bant egy gyengebbet, megol, megeroszakol valakit az halalt érdemel? Amikor latom az utcán messziről a 'volt zaklatoimat' akkor arra gondolok hogy pusztuljanak mind..nem tudnek a ket kezemmel embert olni de ilyen gondolataim vannak..sokan okosnak, intelligensnek tartanak engem ezert is furcsa ez kicsit. Elitelendo ahogy gondolkodok?2014. aug. 14. 12:19
1/3 anonim válasza:
attól függ h milyen súlyosan zaklattak.(sexuálisan,vertek,kiraboltak)Ha sulyosan akkor persze jogos a gondolat De gondlj abba bele h neked mennyit árthat ha ilyeneken gondolkozol?nem egészséges hosszútávon.arra kell gondolni hogy megfogják kapni a magukét a sorstól.Nem szabad velük foglakozni anyira mélyen h ne legyenek nyugodt perceid.Egyépként én is ugy gondolom h az emberek közt is vannak vadállatok és nem szükséges h azok szaporodjanak tehát én is a halálbünti mellet pártolok.mert sajna engem egyszer a nagy Ő ugy megvert h bele is halhattam volna és a mai napig nyoma van.de lezártam és élje az életét ahogy akarja.nem én vagyok a mindenek felett h döntsek és te se.
3/3 A kérdező kommentje:
Kessel fenyegettek, megakartak verni, interneten is folyton zaklattak..de nem csak o roluk gondolom ezt hanem ha látok a tvben egy gyilkosságot például, akkor arra gondolok milyen jo lenne ha meghalna o is..
2014. aug. 14. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!