Pozitívan gondolkodók: Mit szerettek magatokban?
Figyelt kérdés
Aki nem szereti magát, az kérem, ne válaszoljon. Az érdekel, hogy mi az, amit szeretsz magadban, kizárólag pozitív válaszok érdekelnek.2013. nov. 30. 11:39
1/6 anonim válasza:
Szeretem a hajamat, a szememett, a szép fogaimat, a számat, a mosolyomat. És nekem tetszik az alakom, mert jól áll, ahogy kinézek. :)
Szeretem az őszinteséget és az empátiát magamban, szeretem, hogy nem vagyok befolyásolható.
2/6 anonim válasza:
Szeretem, hogy pozitívan gondolkodok. És talán a kreativitásomat. Talán nem nagyképűség kimondani, hogy az vagyok. :D
3/6 anonim válasza:
szeretem a szemem, a hajam, a lábam,a hasam, a gyönyörűségem, ahogy kinézek, az őszinteségemet, a szerethetőségemet, az önzetlen szeretetemet, a pozitív látásmódomat, a viccességemet és mindent magamban.. ja és az óriási szerénységemet :DDDDDDDDDDDDD
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szuper! Köszönöm, hogy írtatok, megerősítettetek abban, hogy gyakorikérdéseken is lehet pozitív embereket találni, aminek nagyon örülök:))
2013. dec. 1. 11:05
5/6 anonim válasza:
Én az idegrendszeremet szeretem a legjobban. És a hajamat.
A belsőmben a vadast és az amerikai sajttortát szeretem áfonyaöntettel a legjobban.
6/6 anonim válasza:
NINCS olyan, hogy pozitív gondolkodás. Mindenki negatívan gondolkodik. Ha valaki neked megy véletlenül, rögtön arra gondoltok, hogy direkt volt, stb. Nem véletlenül, azért mert negatívan gondolkodtok, csak hülyék vagytok bevallani, egy hülye hazudozó társaság az egész önismereti izéjükkel együtt. Tessék, ez egy pozitív válasz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!