Ti hisztek magatokban? Hogy álltok fel, amikor elestek?
Nekem egyáltalán nincs önbizalmam,
amikor elesek nagyon nehezen tudok felállni,vagy egyáltalán nem is állok fel...
Én hiszek magamban!
Épp mélyponton vagyok. Most szakított velem a barátom, a saját hülyeségem miatt. Hibás vagyok, de vissza fogom szerezni! A kérdésre válaszolva, hogy állok fel? Ott a remény! Az hajt, meg hogy boldog legyek.. VELE!
Én hiszek magamba! Amikor az élettől megkapom a pofonokat, több eszközöm is van arra, hogy felálljak.
Pozitív beállított emberekkel beszélek. Szoktam találni olyan embert aki már átesett azon amin én, ezért értékes tanácsot tud adni, és azt átfordítom, a saját személyiségemre, hogy számomra is megoldható legyen.
Könyveket olvasok, és motivációs filmeket nézek, miközben elgondolkozom azon, hogy pontosan én mit akarok, az élettől?
Meg szoktam kérdezni magamtól, hogy jelenleg a pofon után jól érzem e magam.
Nemmel válaszolok.
Hát akkor állj fel, és ne hagyjad, hogy az élet pofonjai eltérítsenek attól amit magadnak, és a családodnak akarsz megteremteni.
Miután ezt megbeszéltem magammal kis lépésekben újra nekifeszülök.
Hát így! Bízom benne, hogy tudtam segíteni.
Én az a szerencsés fajta vagyok, akinek az esetek 90%-ában elég csal aludni rá egyet :)
A maradék 10%-ban barátok segítségével, akik szemében szerencsére az én legnagyobb problémáim is viccesnek tűnnek néha, amitől én is elmosolyodom és ezzel el is tűnt a probléma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!