Nadavid kérdése:
Nem tudok két iskola közül választani. Zalaegerszegre az Adyba nyelvi előkészítőt, vagy a Csányba az informatikát éri megjelölni előbb! Utána fősulira vagy egyetemre szeretnék menni! Melyik suliban kapok nyelvvizsgát? Melyik jobb?
Figyelt kérdés
Segítsetek pls! szűk az idő!2014. jan. 22. 20:53
1/4 anonim válasza:
Ha csak ez a kettő jöhet számításba, akkor szerintem inkább az Ady-t válaszd. Nyelvvizsgát egyébként bárhova jársz is tudsz szerezni, de gondolom, az előkészítő megkönnyítené a dolgodat.
2/4 A kérdező kommentje:
66 pontos lett a felvételim.
2014. jan. 30. 06:24
3/4 anonim válasza:
Lehet, már nagyon el van késve a válasz. Ha mégse, akkor a nyelvi előképzőkről sok rosszat hallani, magam is rossz tapasztalatokat szereztem. A legtöbb helyen időpocsékolás, semmi konkrét eredménye, kimenetele nincs, csak egy évvel tovább jársz az adott iskolába.
Néha hallani olyat is, hogy valóban intenzív nyelvtanulással telt el és esetleg nyelvvizsga lett belőle, de ez nagyon ritka. Utána kellene nézni, a nevezett iskolában mennyire veszik komolyan az előképzőt.
4/4 anonim válasza:
Osztom utolsó válaszát.Ne menj nyekbe,mert ha rossz tanárokat fogsz ki(mint én..:P),akkor lesz egy elpocsékolt éved,ami igaz,hogy laza,meg 14-15 évesen dolce vita,de később rájössz,mennyire elrontottad,ha neked is úgy jön ki a lépés,mint nekem,és még sok más embernek.Nagyon bánni fogod,hogy sok osztálytársad már rég leérettségizett,egyetemre jár,te meg még a gimiben ücsörögsz.10.ben számíthatsz majd a bukdácsolásra is,gondolom nem kell magyaráznom,miért is.És csak a nyelv miatt bukni egy évet..nagyon nem éri meg.Sok barátnőm,aki 4 évesre ment,még úgy is le tudta tenni akár a felsőfokút is.Ellenben az én nyekes osztályomban 33ból csak 16an nyelvvizsgáztak,abból 3 alapfokút,12 közép,és 1!,mindössze egy ember tudta letenni a felsőfokút!Pedig egy évünk volt rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!