Melyik iskola a jobb? Ganz Ábrahám Szakközépiskola vagy Pestszentlőrinci Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola ( Hengersor )
Nem tudom eldönteni hogy melyik iskolába menjek, mondjátok meg hogy szerintetek melyik iskola a jobb és miért?! Milyenek a tanárok, osztálytársak, sokat kell tanulni, stb... pls ezekre válaszoljatok, ezekre a kérdesekre is és mondjátok meg hogy melyik iskola a jobb
KÖSZI!
Nos, én Ganzos vagyok és idén végzek itt. Nem tudom milyen a Hengersor, de a Ganz egész jó suli, nem egy top elit, de hát a Hengersor sem az :D
A tanárok alapvetően jók, 1-2 van, akikkel jobb, ha nem hoz össze a sors, de cserébe van pár nagyon jó tanár is, alapvetően jófejek. A saját osztályomból kiindulva nem lesz gond az osztályközösséggel, mi egész jól megvagyunk egymással :D
Akik idejárnak zömében normálisak, nincs sok balhé mifelénk.
Tanulni meg hát kell-kell, de nem vészes. Mi is inkább csak most, az érettségi előtt tanulunk többet, eddig ellavíroztunk. :)
Én bátran ajánlom neked a sulimat, Szerintem van olyan jó, mint a Hengersor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!