Miért tettélk ezt?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban . Rolandnak hívják. A barátnőm és én kitaláltunk neki egy nevet ami A Domonkos lett . ' éve nem tudta senki hogy ki az csak annyit hogy 8.-as . Ma az eggyik osztálytársa (fiú) talált egy szintén abba sz osztályba járó gyereket . Azt mondta hogy annak a fiúnak az öccse egy osztályba jár vele . Én meg kapásból rávágtam hogy
-Az nem igazán lehetséges mivel csak 1 báttya meg 1 huga van.
-Ha akkor biztos hogy az a §"+%!+" !"!(%
egyszerűen a lányokban volt annyi hogy tudták ki az de nem mondták el senkinek de a fiúk nak nem tudom hogy ez miért lyan fontos ..De már olyan szinten állok idegilieg hogy lehet Iskolát váltok
2014. nov. 19. 14:18
1/3 anonim válasza:
Figyelj, en segitenek, de nem ertem mirol van szo.... :(
2/3 anonim válasza:
Ez japánul van nekem...segítennék,de nemértem miről van szó :) Fb-n keress meg,ha akarsz dumállni : Vontszemu Niko .
3/3 A kérdező kommentje:
a lényeg hogy kitalálták hogy ki ő és most már a nyomorék 5.esek is tudják. És a Roland nem is érdekli és csak röhög rajtam mert egy nyomorék vagyok .
2014. dec. 14. 20:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!