Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, miért nem vagyok...

Mit tegyek, miért nem vagyok boldog?

Figyelt kérdés
Van családom,még anyagi gondjaink sincsenek igazán(de nem vagyunk gazdagok sem)van barátom akit szeretek,igaz,barátaim nincsenek,de ez nem igazán érzem hogy zavarna,mégsem vagyok boldog...Nincs depressziós hangulatom vagy ilyesmi,csak nem vagyok boldog.Mit tegyek?

2014. okt. 28. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem két lehetőség van: az egyik szerint " igazán csak azok boldogok, kit szeretnek az asszonyok"...

Ez nálad kihúzva. Marad pedig a másik:

[link]

De az az érzésem, nálad hiányzik a család.

2014. okt. 28. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyél sok csokit, az boldogság hormonokat termel :) remélem boldog leszel<3
2014. okt. 28. 16:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Üdv. namost te boldog akarsz lenni de valószínű azért nem vagy még az mert nem talaltad meg az életed értelmét és vagy célját ami sokféleképpen eljuthat hozzád am. nem jó boldognak lenni az ember alapjaraton szenvedő alany és ezt élvezi ugyanis a rossz szokasainkban a boldogtalansagunkban érezzük magunkat biztonsagban a felhotlen boldogsag erzete nagyon sokaknak ismeretlen épp ezért félelmetes is lehet akár tele olyan dolgokkal amikre abszolútde nem vagytunk volna viszomt a kerdesedre valaszolva vagy hianyzik belőled egy létfontosságú emberi érzés vagy csak új még ismeretlen dolgokat kell kiprobalnod remélem segítettem :) 18/F
2014. okt. 28. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!