Ilyen helyzetben mit csináljak, kihez forduljak?
Hívj fel egy telefonos lelkisegély szolgálatot. Lehet, hogy foglalt lesz a vonal, próbálkozz többször. [link]
De a rondaság nem akadálya a kapcsolatoknak, pláne nem a szakember segítségének.
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy ennyire el vagy keseredve. Én azt tudom mondani, hogy nyugodtan keress fel egy pszichológust, attól amit leírtál nem kell tartanod, ha pedig igen, akkor kifogtad a világ legrosszabb pszichológusát és újat kell keresned. :)
Nem te vagy az első akinek ezt elmondom és amit egyébként akár ott a szakember is helyeselne véleményem szerint, hogy segíteni annak lehet, aki akarja, hogy segítsenek neki. Az írásodból sajnos látszik, hogy eddig a pontig még nem jutottál el. Tudom, hogy borzalmasan nehéznek hangzik, de olyan ponton vagy, amikor összeszorított fogakkal el kell határoznod, hogy irányításba veszed az életedet, hogy kimászol a gödörből magadtól. Ezt fogják segíteni, asszisztálni a szakemberek, de eddig el kell jutnod, muszáj, mert hidd el senki nem fog tudni rajtad segíteni. Pedig biztosan vannak akik akarnak.. én biztosan. :)
Szia!
Ezért vagyok, vagyunk másokkal együtt nehéz helyzetben azok akik segíteni próbálunk neked. Mert mi írhatjuk, mondhatjuk neked, hogy de igen is értjük, hogy a pszichológus tud rajtad segíteni és őt nem érdekli, hogy hogyan nézel ki, hogy mi de minimum én itt vagyok, egy random valaki GYIK-on, aki igen is akar neked segíteni, de tehetetlenek vagyunk, ha nem akarod hogy segítsenek neked. Emeltél egy falat magad köré, ami mögött borzasztóan el vagy keseredve, de mi nem tudjuk bedönteni ezt a falat és végigráncigálni a felépülés útján téged az akaratod ellenére.
Szia!
Ne haragudj, de én mindent leírtam, amit tudtam. Ha van kedved olvasd át egyszer-kétszer hátha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!