Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bízzak még a csodában?

Bízzak még a csodában?

Figyelt kérdés
Én egy 18 éves lány vagyok, 15 éves koromig láttam. ( Mielőtt valaki belekötne, hogy hogyan számítógépezem, beszélő számítógéppel írok, ami felolvassa nekem a képernyőn lévő dolgokat és azt, hogy milyen betűt ütöttem le) Korszülött voltam, ezért megvakultam, de hála a többszörös műtéteknek, legalább a bal szememmel tudtak valamicskét kezdeni. 15 éves koromig láttam vele, de 3 éve sajnos felmondta a szolgálatot. Én azzal vígasztalom magam, hogy hátha lehet még tenni vle valamit, de közben meg mondják, hogy ne is reménykedjek. Akkor most bízzak még (mert sokan meg azt mondják), vagy fölöslegesen inkább ne tápláljak reményt magamban? Nagyon nehezen dolgozom fel:( Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mi lenne a legjobb. 18/l
2010. jan. 24. 22:03
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Szia utolsó váalszadó:) Igen, szerintem is külfldön keleln megpróbálni valamit. Köszönöm!
2010. ápr. 21. 16:58
 42/49 anonim válasza:
100%

Édes Istenem...én teljesem átérzem a helyzeted, mert az én anyukán is majdnem vak, de sajnos nincs meg a megfelelő anyagi alapunk a műtétre. Ilyen esetben mi nem számíthatunk senkire...se barátra, se rokonra.

De te azért csak bízz Istenben(én is ezt teszem, az én szemem is egyre csak romlik), mert az Úr az egyetlen, aki sosem hagy el. Szívből kívánom, hogy mihamarabb gyógyulj meg(ha nem is egészen, akkor csak részben).

És még csak annyit, hogy ha a barátaid elhagynak, ne törődj velük, meg sem érdemelnek téged. Mert én úgy veszem észre, hogy te 1 nagyon rendes és értelmes lány vagy.

Minden jót kívánok neked.

...egy 16 éves lány...

2010. ápr. 21. 17:08
 43/49 A kérdező kommentje:
Szia:) Sajnálom:( Igen, sajnos nekünk sincs meg az anyagi háttér erre. Bízom Istenben, már rengetegszer segített! Örülök, hogy Te is bízol vbenne! Én úgy vagyok bele, hogy ha az embert elhanyagolják a "barátai" egy ilyen dolgol miatt, akkor azok a "barátok", nem igaz barátok voltak! Köszönöm szépen:) Minden jót!
2010. ápr. 21. 20:09
 44/49 anonim ***** válasza:

Hello! =)

Születésemkor az én szemem is megnyomódott, kiskoromban 10%-os volt a látásom, nagyon kancsal voltam és szinte csak foltokat láttam. De kitartó munkával, műtét nélkül helyre jöttem, már szemüveget sem hordok! Neked is őszintén drukkolok! =) Nagyon jó dolog, hogy nem adod fel. És igen, bízz a csodában, de legfőképpen Isten segítségében és az orvostudományban! Sok szerencsét, kitartást!

Kriszti

2010. ápr. 21. 20:25
 45/49 anonim válasza:
100%
A válasz egyértelmű IGEN!! Csodák igenis léteznek, a saját életemben tapasztalom, hogy én nem tudom mi, egy felsőbb erő, hatalom, Isten, angyalok, nevezzük akárminek, mindig Velem van és segít. Őszintén hiszek abban is, hogy az emberi agy csodás dolgokra képes. Csak egy rövid példa, egy ember 5 cm-rel megnövesztette az egyik lábát, mert vaami volt a csípőjével, és az egyik lába rövidebb volt. El tudod ezt képzelni? A puszta gondolataival 5 cm-t nőtt a csonja. Azt hiszem, ez kellő bizonyíték arra, hogy csodák igenis léteznek. Az orvostudomány pedig folyamatosan fejlődik, főleg külföldön. Én a legjobbakat kívánom Neked:) És, hogy higgy! Szia!
2010. ápr. 21. 20:38
 46/49 A kérdező kommentje:

Kedves Kriszti! Őszintén örülök, hogy helyrejött a szemed!:)))))))) Igen, Istenben bízom! Köszönöm szépen!:)

Kedves utolsó válaszoló: Hallottam arról az emberről, akiről most írtál. Biztos, hogy Isten segített neki! Köszönöm szépen Neked is!

2010. ápr. 21. 20:46
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
hmm... bár pogány vagyok de mégis mondok általában amatőr imát. :P amúgy ez a csontos dolog érdekes. én meg a bordámat növesztem a gondolatommal:D majd kíváncsi vagyok mit fog szólni az orvos:P (mellkasdeformitásom van) üdv. a 13 éves szívbeteg 11 dioptriás szemű lány
2010. ápr. 21. 23:48
 48/49 anonim válasza:
100%
Szia! Feladni sosem szabad! Régebben olvastam az Élet és Tudományban egy cikket. Amerikában kifejlesztettek egy olyan szerkezetet amivel ha fekete-fehéren is, de láthatnak a vak emberek. Valamiféle elektródát beültettek a szembe. A páciensek kaptak egy szemüveget, amin volt egy kis kamera, amely drótnélküli kapcsolattal küldte a képfeldolgozás jeleit egy apró vevőkészülékhez. Innen a jelek valahogy továbbítódnak a retinába beültetett valamihez. És innen pedig az agyba megy a kép. Szóval külföldön egész biztosan tudnának rajtad segíteni! Nagyon drukkolok Neked és sok-sok erőt kívánok!
2010. ápr. 22. 00:36
 49/49 A kérdező kommentje:

Szia (13 éves lány): Szívproblémám nekem is van, szívritmuszavar. Ú, 11 dioptria....

Szia utolsó válaszoló: Erről én is hallottam:) Köszönöm szépen!

2010. ápr. 22. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!