Bízzak még a csodában?
Figyelt kérdés
Én egy 18 éves lány vagyok, 15 éves koromig láttam. ( Mielőtt valaki belekötne, hogy hogyan számítógépezem, beszélő számítógéppel írok, ami felolvassa nekem a képernyőn lévő dolgokat és azt, hogy milyen betűt ütöttem le) Korszülött voltam, ezért megvakultam, de hála a többszörös műtéteknek, legalább a bal szememmel tudtak valamicskét kezdeni. 15 éves koromig láttam vele, de 3 éve sajnos felmondta a szolgálatot. Én azzal vígasztalom magam, hogy hátha lehet még tenni vle valamit, de közben meg mondják, hogy ne is reménykedjek. Akkor most bízzak még (mert sokan meg azt mondják), vagy fölöslegesen inkább ne tápláljak reményt magamban? Nagyon nehezen dolgozom fel:( Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mi lenne a legjobb. 18/l2010. jan. 24. 22:03
1/49 anonim válasza:
Szerintem van remeny de nem ebben az orszagban!Nekem par eve leallt a vesem,dializis,stb...majd kozoltek,h ennyi,max atultetes.Aztan Kinaban ket mutettel beindultak!!!Masfel honap kint es meggyogyultam!!
2/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszolt! Nagyon sajnálom, ami történt Önnnel, viszont örülök, hogy meggyógyult! Jó egészséget kívánok!
2010. jan. 24. 22:20
3/49 anonim válasza:
Budapesti vagy? Az itteni szemklinikán jártál esetleg? Én elmennék oda egy konzultációra. Vagy egy magán-szemészetre, ahol megmondanák, van-e műtéti lehetőség rá itthon vagy külföldön. Jó, hogy nem "hagyod magad", ebben az országban sajnos magunknak kell kikaparni a gesztenyét, mert amúgy senki sem segítőkész (Tisztelet a kivételnek).
4/49 anonim válasza:
Van még remény. A tudomány gyorsan fejlődik.
Részvétem
5/49 anonim válasza:
Gondolom eddig gyermekszemesz vizsgalt.Keress fel felnott orvost is!Minnel tobbet!!!
6/49 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszolónak is köszönöm! Igen, budapesti vagyok és jártam az itteni szemklinikán, sőt a létező klinikákat végigjártuk, anyukám mindent megpróbált és semmi:( Az egyik helyen azt mondják, hogy bízzak még, a másikon azt, hogy már nincs rmény:( Már nem tudom, hogy kinek higgyek. Köszönöm a választ.
2010. jan. 24. 22:25
7/49 anonim válasza:
Szia!Én mindenhez úgy szoktam hozzáállni,hogy nem bízom benne,így nem kell szenvednem miatta,de ha mégis összejön,legalább kellemesen csalódok.Ez ilyen "énvédő" dolog,nem tudom,jó-e ez,vagy másoknak jót tesz-e az ilyen hozzáállás,én mindenesetre jól elvagyok vele. :) Szerintem ne a csodában reménykedj,hanem a jelenedre koncentrálj,tegyél meg minden annak érdekében,hogy élvezd az életed.A mostanit.Aztán ha később mégiscsak megtörténik egy csoda,hát mégjobb.De ne a csodának élj,hanem a mának!Szerintem!:) Az élethelyzetedet nem ismerem,de ne szigetelődj el a látóktól semmiképp!
8/49 anonim válasza:
A 2. vagyok. Akkor bíznod kell!!!! A leleteddel menj el minél több szemészetre, amiket dícsérnek... esetleg a lézeres szemklinikára is. Az magán intézmény, és valamennyi konzultációs díja van, de szerintem ott biztosan megmondanák, hogy mi a helyzet, és mire számíthatsz.
9/49 A kérdező kommentje:
Kedves 3. és 4. válaszolónak is köszönöm a választ! 3.-nak köszönöm a bíztatást és a részvétrt, 4.-nek: gyerekszemész biztos, hogy látott, felnőtt szemész nem tudom, hogy látott-e, mert már annyir helyen voltunk, hogy megszámolni sem tudom... Köszönöm a válaszokta!
2010. jan. 24. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!