Bízzak még a csodában?
Figyelt kérdés
Én egy 18 éves lány vagyok, 15 éves koromig láttam. ( Mielőtt valaki belekötne, hogy hogyan számítógépezem, beszélő számítógéppel írok, ami felolvassa nekem a képernyőn lévő dolgokat és azt, hogy milyen betűt ütöttem le) Korszülött voltam, ezért megvakultam, de hála a többszörös műtéteknek, legalább a bal szememmel tudtak valamicskét kezdeni. 15 éves koromig láttam vele, de 3 éve sajnos felmondta a szolgálatot. Én azzal vígasztalom magam, hogy hátha lehet még tenni vle valamit, de közben meg mondják, hogy ne is reménykedjek. Akkor most bízzak még (mert sokan meg azt mondják), vagy fölöslegesen inkább ne tápláljak reményt magamban? Nagyon nehezen dolgozom fel:( Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mi lenne a legjobb. 18/l2010. jan. 24. 22:03
11/49 anonim válasza:
Irnek neked egy cimet de nem tudok privit kuldeni.
12/49 A kérdező kommentje:
Kedves 5. válaszolónak is köszönöm! Igen, ezt az "énvédő" technikát én is alkalmazni szoktam:) Igyekszem előre tekinteni, a mának élni, de mondnom sem kell, jhogy most nagyon nehéz.... A látóktól pedig nem szigetelődöm el, sőt, most még nyitottabb lettem mások iránt, mint rég... Miket ki nem hoz egy-egy helyzet az emberből...
2010. jan. 24. 22:32
13/49 anonim válasza:
óó nagyon sajnállak:( ne add fel!!
14/49 A kérdező kommentje:
Kedves 2.: Bízom, egyfolytában. Már sok helyen bemutattuk a leleteket, de mindenhol azt kaptuk: "reménykedjenek" vagy "nincs mit tenni".... Lézeres eljárárssal műtöttek többször is, csecsemőkoromban. Nem tudom, hogy segítene-e, de gondolom már ajánlották volna, ha segítene. Azért köszönöm!
2010. jan. 24. 22:35
15/49 A kérdező kommentje:
Kedves 6.: Igen, a remény hal meg utoljára!
Kedves 7.: :( Kár:(
Kedves 8.: Köszönöm. Igyekszem nem feladni:) Eddig még ment, remélem menni fog továbbra is!
2010. jan. 24. 22:38
16/49 anonim válasza:
Hát igen.gondolom,hogy nehéz ezt megvalósítani :S Én se tudnám egyébként,csak tudom az agyammal,hogy így KÉNE gondolkodni,aztán hogy kivitelezni tudnám-e,hát amúgy szerintem nem nagyon:S De hátha neked sikerül!:) Azt a ne szigetelődj el-es dolgot meg azért írtam,mert én gyógypedagógiát hallgatok,és azt mondták nekünk ott,hogy annál rosszabb a világon nincs,mint mikor egy vak csak vakokkal,egy siket csak siketekekkl,stb akar lenni,úgyhogy gondoltam,ezt közlöm veled,hogy ne szigetelődj el:D
17/49 anonim válasza:
Újra a 2. vagyok. Ahol azt mondták, hogy reménykedj, ott mit mondtak még? Hogy egyszercsak hirtelen magától jobb lesz, vagy hogy addigra az orvostudomány eljut egy olyan szintre, amivel már műthető, vagy gyógyítható lenne a probléma? Lehet hogy felkeresném őket újra (akik azt mondták, hogy reménykedhetsz) és megkérdezném, hogy ok, de miben? Esetleg kihez fordulj, ajánljanak valakit (akár külföldet is).
18/49 A kérdező kommentje:
Kedves 5.: Ja, értem. Köszönöm! Egyébként semmiképp sem szigetelődnék el, mert anyukámmal élek, tehát ő már eleve egy látó a környezetemben, aztán ott vannak még az ismerősök. Barátaim már nincsenek:( Mondjuk innen látszik, hogy nem voltak igaz barátok...
2010. jan. 24. 22:44
19/49 anonim válasza:
Na mindegy kiirom ide.
Dr. Hegedűs Julianna
Bajcsy-Zsilinszky Kórház
Szemészeti Osztály
Ot keresd fel!!!
20/49 A kérdező kommentje:
Kedves 2.: Ott azt mondták, hogy az orvostudomány miatt, mert lehet, hogy addigra még fejlődik és hátha lehet tenni valamit. Magától sajnos nem lesz jobb, ugyanis elpusztultak a sejtek a szemfalamban, elsorvadt a látóidegem:(
2010. jan. 24. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!