Tortent mar veletek olyan, amirol az amcsi tini filmek 99%a szol? (Lent reszletek. )
Szoval tudjatok, van "A", aki egy gimis lany, de felenk, gatlasos, mert: szemuveges/fogszablyzos/duci stb. Nem tetszik 1 fiunak se, lanyok se baratkoznak vele. Aztan egy ido utan megvaltozik, kontaktlencseje lesz/nem kell fogszablyzo/lefogy stb, es teljesen maskent "ter vissza". Ezek utan persze az osszes fiu belezug, a lanyok is baratkozni akarnak vele es a tobbi. Sztem ismeri mindenki a sztorit. Ja es persze, altalaban azzal a csavoval jon ossze, aki annak idejen a legtobbet szivatta, ez termeszetes (a filmekben).
Tortent valakivel mar hasonlo? Ha igen, irja le, erdekel. :)
Pedig velem pont ez történt mert tényleg ronda voltam 7. osztályig, szeplős, pattanásos, zsírosnak tűnő lelapuló haj, utált mindenki, szóba sem álltak velem, szívattak, rémálom volt. A pasi aki nekem tetszett a pofámba röhögött, hogy sose járna ilyen lánnyal.
Aztán vége lett az évnek és én a nyáron úgy megváltoztam hogy magam is alig hiszem el így visszagondolva, nőiesebb ruhák, új frizura, hajszín, kozmetikus, fogytam is és ezzel együtt önbizalmam is lett meg egy pasim. Azzal aki meg szívatott meg kiröhögött sose jönnék össze, bár később vele is összebarátkoztam és bocsánatot is kért.
Hát... ez hasonló mint a filmekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!