Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tortent mar veletek olyan,...

Tortent mar veletek olyan, amirol az amcsi tini filmek 99%a szol? (Lent reszletek. )

Figyelt kérdés

Szoval tudjatok, van "A", aki egy gimis lany, de felenk, gatlasos, mert: szemuveges/fogszablyzos/duci stb. Nem tetszik 1 fiunak se, lanyok se baratkoznak vele. Aztan egy ido utan megvaltozik, kontaktlencseje lesz/nem kell fogszablyzo/lefogy stb, es teljesen maskent "ter vissza". Ezek utan persze az osszes fiu belezug, a lanyok is baratkozni akarnak vele es a tobbi. Sztem ismeri mindenki a sztorit. Ja es persze, altalaban azzal a csavoval jon ossze, aki annak idejen a legtobbet szivatta, ez termeszetes (a filmekben).

Tortent valakivel mar hasonlo? Ha igen, irja le, erdekel. :)

2010. jan. 24. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyen "csúnya" lányok valójában akkor sem csúnyák, amikor annak vannak beöltöztetve, tehát pl szemüveggel meg fogszabályzóval. A valóságban az olyan kinézetűeket nem kezelek úgy, mint ahogy a filmekben. Olyan filmet én még nem láttam, amiben egy TÉNYLEG csúnya ember élete változott volna meg. Egy kontaktlecsétől senki nem lesz "jó csaj", ahogy egy fogszabályzótól se lesz senki lúzer. Ez marhaság.
2010. jan. 24. 16:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pedig velem pont ez történt mert tényleg ronda voltam 7. osztályig, szeplős, pattanásos, zsírosnak tűnő lelapuló haj, utált mindenki, szóba sem álltak velem, szívattak, rémálom volt. A pasi aki nekem tetszett a pofámba röhögött, hogy sose járna ilyen lánnyal.

Aztán vége lett az évnek és én a nyáron úgy megváltoztam hogy magam is alig hiszem el így visszagondolva, nőiesebb ruhák, új frizura, hajszín, kozmetikus, fogytam is és ezzel együtt önbizalmam is lett meg egy pasim. Azzal aki meg szívatott meg kiröhögött sose jönnék össze, bár később vele is összebarátkoztam és bocsánatot is kért.

Hát... ez hasonló mint a filmekben.

2010. jan. 24. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Személyiség kérdése. Én is ronda voltam, aztán megváltoztam, lefogytam, új ruháim lettek, szép lettem, de az emberek hozzá(m)állása semmit sem változott.
2010. jan. 24. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem meg úgy volt, hogy 5&6-ikban a ribikkel voltam (brr), suliváltás --> 7&8-ik: álmaim pasijával enyelegtünk egész nap, kitűnő tanulás egy álom volt, most meg gimi és teljesen átlag élet.
2011. máj. 11. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!