Te bevállalnád huszonévesen, hogy heti 5 napon 5 órát szexelsz 50 ezer forintért, hogy ne halj éhen, legyen albérleted, és tovább tanulhass?
Nem!
És nem hiszem el, hogy nincs családja vagy barátai, akikhez szorult helyzetben fordulhat. Mindenhonnan kirúgják? Hmmmm...én azért elgondolkodnék azon, hogy miért. Akkor vállaljon el olyan munkát,ami "nem normális". Én is azt tettem. Diplomásként nyáron egy fagyizóban dolgoztam, mert nem volt más, de nem dugattam meg magam minden jött-menttel (pedig nekem is jól jött volna a pénz)
De ha neki van hozzá gusztusa...
Nem
Viszont annak van oka, hogy mindenhonnan kirúgják (????)
Biztos NAPI 50ezret akartál írni? Nyilván ha ez a helyzet, megtenném, de azért próbálnám megválogatni a "kuncsaftot".
Igazából én 23 vagyok, és rohadtul látom, hogy nincs munka. Aki azt mondja, hogy ,,aki akar, az talál munkát", annak van munkája évek óta, és ezért nem látja át a helyzetet, azt hiszi, hogy minden olyan csodálatos ebben az országban. De az igazság az, hogy ISZONYAT DURVA MUNKANÉLKÜLISÉG van, évről évre egyre rosszabb. Sokszor érzem azt, hogy nincs helyem ebben az országban, és ha őszinte akarok lenni, már csak gyávaságból húzom a lelépést. De előbb-utóbb eljön a nap, hogy én is elmegyek.
L23
amúgy vannak munkahelyek az országban, csak sokan 10 diplomát szereznek(kicsit túlzás ugyan), de én pl 22 éves vagyok és amióta befejeztem az okj-t még 2013 nyarán azóta dolgozom. és ha felmondanának nekem bármelyik nap, szerintem azonnal találnék másik munkahelyet, mert hiány van a szakmámban. és ez a titok kulcsa, hogy nem egy büfé meg ruhatárszakos szakra kell menni, hanem olyanra ami tényleg hasznos.
22L
Hát, lehet, hogy van oka annak, hogy mindenhonnan kirúgják. Nekem eddig 3 munkám volt, kettőből elküldtek, és a harmadikat én hagytam ott, mert paraszt volt a főnök. Az első kettő alkalommal nem voltam bejelentve, és mindig könyörögnöm kellett a fizumért, végül a "követelőzéseim" miatt kirúgtak, és csak úgy fizettek ki, ha megfenyegettem őket a munkaügyi bírósággal.
Én jelenleg munkát keresek, és van, hogy éjjel 2-kor is nézem a hirdetéseket. Sokszor látok olyan hirdetést, amit éjfél körül adtak fel, és már 2000-en látták éjjel 2-kor, tehát rengeteg ember ül otthon, és bújja éjjel a hirdetéseket. NA ÉS MI AZ, hogy az asszisztensi hirdetések felében benne van, hogy NYITOTT, BEVÁLLALÓS hölgyet keresnek? És miért van az, hogy csak minden 8000000. hirdetésbe van beleírva, hogy bejelentett állás? Múltkor is jelentkeztem valamire egy elég brutál szakmai önéletrajzzal, vissza is írtak lelkesen. Amikor visszaírtam, hogy szeretném, ha be lennék jelentve, eltűntek. Szóval nekem senki ne mondja, hogy minden okés ebben az országban, mert nagyon sok embert meghurcolnak, és azt mondják rá, hogy ,,hát, szegény peches" vagy azt, hogy ,,nem is akar dolgozni". Ha nincs diplomád, ha nem olyan családi háttérrel indulsz, vagy ha nem olyan szakmád van, amire szükség van az országban, akkor besz*ptad.
Ezt hány hétig akarja csinálni?
Simán elképzelhetö, hogy senkire sem számíthat.
Amúgy azt hiszem megtenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!