Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Minden álmom teljesült, mar...

Minden álmom teljesült, mar nincs kedvem élni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy furcsán hangzik, szerintem ezt csak az ertheti meg akinek ugyanugy nincsenek mar céljai, mint nekem.

21 eves vagyok, elértem amit akartam.

Modellkarriert futottam be, korbeutaztam a világot, most van egy milliomos baratom.

Mi kellhet meg?

Erre vágytam mindig, kislány korom ota.

A gond az, hogy nem vagyok boldog.

Uresseget érzek, ugy érzem senki sem szeret es ami meg rosszabb mar én se tudok szeretni.

Es semminek sem tudok örülni.

Semmi sem erdekel, csak tengek lengek egesz nap. Persze dolgozom, de mar azt se olyan szenvedéllyel csinalom, mint korabban.

Lelkiismeret furdalasom van, mert boldognak kene lennem, de nem erzem a boldogságot.

Végtelenül

Halas vagyok a jo Istennek, hogy Ennyit segített az eletben, de az érzéseimet nem tudom meg változtatni. Sokszor azon gondolkodom minek élek, mi értelme van igy? Mi a lényege az életnek?

Mit tegyek? Hogyan lehetnek boldog? Hogy ne unatkozzak, ha egyszer semmi nem erdekel?!

Szeretek olvasni, filmeket nézni, zenet hallgatni, táncolni..szeretem az állatokat nagyon es főzni, sütni is szeretek.

Koszonom elore a segitseget.

2014. okt. 7. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21 évesen a helyedben tanulnék valamit ami érdekel, amivel később életem végéig foglalkozhatok, ami éltet. Később pedig biztos megházasodsz és gyermekeid is lesznek. Akkor az totál kitölti majd az űrt. Addig is vegyél egy házikedvencet (nem tudom kutyás vagy-e vagy cicás), rengeteg szeretetet tudnak adni és akad elfoglaltság velük bőven.
2014. okt. 7. 18:11
 2/14 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt.

Otthon van sok allatom, de most folyamatosan uton vagyok.

Tanulni nagyon szeretnek, de nem tudom hogy mit. Mert semmi nem erdekel, vagy maximum ideig óráig.

Magamtol szoktam tanulni nyelveket ha van ra idom.

2014. okt. 7. 18:13
 3/14 anonim válasza:
nehéz ügy, és nem tudom, hogy tudnék segíteni, mert a te lelkedbe nem látok bele. annyit tudok tanácsolni, hogy koncentrálj azokra a dolgokra, amit szeretsz. elképzelted magadnak az áloméletet (nem lehet hogy menekülni akartál a rosszból ami esetleg volt, és azt hitted,a csilivili életben már minden jó lesz? ne vedd kérlek bántásnak, csak tipp!), beleláttál érzéseket amiket nem lehet kierőszakolni, és valójában nem ez a te utad? olyan nincs, hogy valakinek boldognak KÉNE lennie... van aki nem modellként és nem gazdagon is boldog, mert a saját útját járja (na ez most nagyon szentimentálisan hangzott), lényeget te tudsz magadnak teremteni az életedbe, ezért tanácsolom, hogy koncentrálj a kedvelt dolgaidra: járj tánciskolába, olvass többet, fedezz fel új filmeket, eseteg ha tudsz szerezz be magadnak valami kisállatot. süss, főzz, amit csak szeretnél, esetleg megnézhetnél néhány tanfolyamot is, egyik barátnőm volt nyáron és megy is még majd, nagyon élvezte :). talán szakmaváltás is rád férne, mintha ebbe kicsit belecsömörlöttél és kiégtél volna. gondoltál arra hogy esetleg cukrásznak menj? érdekel esetleg divattervezés, egyéb szépségápolás, sminkelés, fodrászat, kozmetikusság, műkörmösség? ebből is nézhetsz tanfolyamokat és OKJ-s képzéseket. milyen a kreativitásod? esetleg írás? akár a modelltapasztalataid leírása is leköthet egy időre, nem is kell megjelentetni vagy valami, akár magadnak is leírhatod ezt az időszakot, hogy jobban rá tudj látni. fiatal vagy, előtted az élet, tudom, hogy most úgy érzed, semmihez nincs kedved, de még rengeteg dolog áll előtted. most hirtelen ennyit tudtam írni, de ha gondolod, írj privátot, lehet tudok még tippeket adni :)
2014. okt. 7. 18:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Legyenek új céljaid, igen mindjárt vége a karrierednek, gondolom annyi nyüzsgés után ez nehéz lesz. De minden adott hozzá, hogy bármibe belekezdhess.
2014. okt. 7. 18:15
 5/14 anonim válasza:
Miért nem tanulsz még? Olyan fiatal vagy, és biztosan szép is, ha modellkedtél. Talán a "milliomos" nem a megfelelő társ neked, hiszen nem vagy vele boldog. Semmi nincs ami komolyabban érdekelne? Mit tanultál eddig?
 6/14 anonim válasza:
38%
HA VALÓBAN ILYEN ÉLETED LENNE NEM IDE IRKÁLNÁL, HA PEDIG ILYEN ÉLETED VAN ÉS CSAK 22 ÉVES VAGY AKKOR SZÉGYENLD MAGAD H NEM TUDSZ ILYEN FIATALON CSAK ÚGY ÉLNI!
 7/14 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom a normalis es kedves válaszokat!

Megprobalom majd mindig olvasgatni es megfogadni őket akárhányszor rosszul érzem magam.

"nem lehet hogy menekülni akartál a rosszból ami esetleg volt, és azt hitted,a csilivili életben már minden jó lesz? "

De, ez pontosan igy van.

Sajnos nem volt tul jo gyerekkorom, es tenyleg menekulok valami elol. Nagyon beletalaltal a lenyegbe :(

2014. okt. 7. 18:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, azt mondod, hogy anyagilag nincsenek problémáid. Neked valamilyen elfoglaltság kell, amivel megtanulod értékelni, amid van.

Én azt javaslom neked, hogy jótékonykodj tettekkel. Menj el például egy kutyamenhelyre, vegyél nekik kutyaeledelt, gyógyszert, és hétvégente segíts nekik sétáltatásban, takarításban.

Vagy segíts segélyszervezeteknek, és amikor meglátod, hogy mások milyen nyomorban élnek, át fog értékelődni az életed.

Hogy mi az értelme? Lehet, hogy az, hogy segíts másoknak.

2014. okt. 7. 18:24
 9/14 A kérdező kommentje:
En nem vagyok gazdag, csak a baratom. Lehet megpróbálok ot rávenni jotekonykodasra, csak nehez es kellemetlen, nyilvan nem mondhatom meg hogy ezt meg azt csináljon a sajat pénzével.
2014. okt. 7. 18:26
 10/14 anonim ***** válasza:
43%
8-asnak igaza van. Látogass el az élet árnyékosabb oldalára!
2014. okt. 7. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!