Minden álmom teljesült, mar nincs kedvem élni?
Tudom, hogy furcsán hangzik, szerintem ezt csak az ertheti meg akinek ugyanugy nincsenek mar céljai, mint nekem.
21 eves vagyok, elértem amit akartam.
Modellkarriert futottam be, korbeutaztam a világot, most van egy milliomos baratom.
Mi kellhet meg?
Erre vágytam mindig, kislány korom ota.
A gond az, hogy nem vagyok boldog.
Uresseget érzek, ugy érzem senki sem szeret es ami meg rosszabb mar én se tudok szeretni.
Es semminek sem tudok örülni.
Semmi sem erdekel, csak tengek lengek egesz nap. Persze dolgozom, de mar azt se olyan szenvedéllyel csinalom, mint korabban.
Lelkiismeret furdalasom van, mert boldognak kene lennem, de nem erzem a boldogságot.
Végtelenül
Halas vagyok a jo Istennek, hogy Ennyit segített az eletben, de az érzéseimet nem tudom meg változtatni. Sokszor azon gondolkodom minek élek, mi értelme van igy? Mi a lényege az életnek?
Mit tegyek? Hogyan lehetnek boldog? Hogy ne unatkozzak, ha egyszer semmi nem erdekel?!
Szeretek olvasni, filmeket nézni, zenet hallgatni, táncolni..szeretem az állatokat nagyon es főzni, sütni is szeretek.
Koszonom elore a segitseget.
Koszi a valaszt.
Otthon van sok allatom, de most folyamatosan uton vagyok.
Tanulni nagyon szeretnek, de nem tudom hogy mit. Mert semmi nem erdekel, vagy maximum ideig óráig.
Magamtol szoktam tanulni nyelveket ha van ra idom.
Nagyon koszonom a normalis es kedves válaszokat!
Megprobalom majd mindig olvasgatni es megfogadni őket akárhányszor rosszul érzem magam.
"nem lehet hogy menekülni akartál a rosszból ami esetleg volt, és azt hitted,a csilivili életben már minden jó lesz? "
De, ez pontosan igy van.
Sajnos nem volt tul jo gyerekkorom, es tenyleg menekulok valami elol. Nagyon beletalaltal a lenyegbe :(
Nézd, azt mondod, hogy anyagilag nincsenek problémáid. Neked valamilyen elfoglaltság kell, amivel megtanulod értékelni, amid van.
Én azt javaslom neked, hogy jótékonykodj tettekkel. Menj el például egy kutyamenhelyre, vegyél nekik kutyaeledelt, gyógyszert, és hétvégente segíts nekik sétáltatásban, takarításban.
Vagy segíts segélyszervezeteknek, és amikor meglátod, hogy mások milyen nyomorban élnek, át fog értékelődni az életed.
Hogy mi az értelme? Lehet, hogy az, hogy segíts másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!