Más is van így?
Figyelt kérdés
Jó érzés a tudat, hogy bármikor kiléphetek az életből. Gondolok itt az öngyilkosságra.
Beteg vagyok?
2014. okt. 7. 14:10
1/14 Jázi :) válasza:
Nekem inkább az a jó érzés,hogy tudom van miért élni!
2/14 anonim válasza:
Gondolkodtál már azon, hogy a legtöbb halálnem tulajdonképpen fulladás által fejti ki a "hatását"? Rendkívül megnyugtató lehet...
3/14 A kérdező kommentje:
Örülök neki. :)
2014. okt. 7. 14:12
5/14 GipszI válasza:
Attól függ.
Öngyilkos akarsz lenni? Mert az nem annyira egészséges.
Tudatában vagy annak, hogy bármikor meghalhatsz, akár önkezed által is? Az már más...
6/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy akarok-e... Azt nem tagadom, hogy néha jó belegondolni. Mindig mosolygok, amikor eszembejut, hogy van ilyen lehetőség.
2014. okt. 7. 14:28
7/14 anonim válasza:
Ha a gyávaságot betegségnek lehet nevezni, akkor talán.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyáva.
Ja és 19F
2014. okt. 9. 01:41
9/14 anonim válasza:
Csak úgy megkérdem...
Miért lenne olyan jó kilépni az életből?
Tudod, visszalépni már nem lesz olyan egyszerű...
Beteges egy gondolat.
Önkínzás, öncsonkítás, öngyilkosság egy vigyorral párosítva...hmmm. Ez nem teljesen normális.
10/14 anonim válasza:
Lehet hogy nem vagy gyáva,de az öngyilkosság a menekülés egyik eszköze a problémák elől.És semmit nem oldasz meg vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!