Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen érzés szépnek lenni?

Milyen érzés szépnek lenni?

Figyelt kérdés
Légyszíves írjátok le hogy hogyan viszonyulnak hozzátok az emberek, például. meg ilyenek...
2010. jan. 22. 20:36
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
azt hiszem teljesen igaza van a 22:33-as válaszolónak.
2010. jan. 23. 12:02
 22/29 A kérdező kommentje:
és a 22:21-es kommentet is nagyon köszönöm.
2010. jan. 23. 12:04
 23/29 anonim ***** válasza:

Hát jó érzés,de nem szeretem ha megnéznek,se ha dicsérnek,pedig nagyon sokan mondják,h jó a seggem meg beszólogatnak meg ilyenek,de én nem szeretem:S Valahogy olyan üresnek érzem magam,mintha csak egy barbie baba lennék és csak a külsőt nézik!Amúgy jó érzés csak néha zavaró:S

De én azt mondom,h csúnya ember nincs csak különleges, mert mindenki szép és nincs olyan ember,akinek nem tetszene a másik:)mindenkinek meg van a párja:)

2010. jan. 23. 17:40
 24/29 anonim ***** válasza:

mikor látod hogy a pasik meg fordulnak utánad az nagyon jó érzés.

és még az önbizalmamon is dob :)

2010. jan. 23. 22:02
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Utálok olyan kérdésre válaszolni, ahol már ennyi válasz van, de ezt már MUSZÁJ leirjam. Egy szép ember egy pillanat alatt megcsúfulhat. Sosem találkoztál még olyannal ,aki külsőleg bomba volt és amikor kinyitotta a száját akkor robbant ? És forditva is igaz, ha sokat tudsz és valamiben nagyon jó vagy akkor mintha külsőleg is megszépülnél. Az ,amit csinálsz megszépit, az emberek másképp néznek rád, mert ÉRSZ valamit. Annyi embert ismerek, aki objektiven nézve szép meg szexi, amit akarsz, de úgy elcsúfitsák magukat, mert visszaélnek a külsővel és bizony a külső sokszor igen keveset ér ....
2010. jan. 24. 09:25
 26/29 anonim ***** válasza:
én se ismerem ezt az érzést. :X
2010. jan. 24. 13:04
 27/29 anonim ***** válasza:
09:25ös válaszolót szeretném én is megerősíteni, egyetértek vele.
2010. jan. 24. 14:23
 28/29 anonim ***** válasza:
jó(H)
2010. jan. 24. 15:14
 29/29 anonim ***** válasza:

Hol jó, hol nem, ez olyan hangulattól függő dolog.. én pl nem látom magam annak, sosem láttam, de a visszajelzések totál mások. Nem is igazán értem hogy mi lehet bennem. Amúgy családtagokra pl nem szabad hallgatni, nekik mindig is te leszel a legszebb, legokosabb, stb. XD Ők túl elfogultak. Rájuk én sem hallgatok, de az a helyzet hogy ezen kívül is rengeteg visszajelzés jön.. pl. volt, hogy egy családi ismerős jött (huszonéves csaj) és az első mondata az volt miután találkoztunk, hogy "Milyen szééép vagy!" :D Na azért az ilyenek jól esnek. Egyszer egy srác azt mondta nekem, hogy ártatlan arcom van, és érdekli, hogy vajon belül is ilyen vagyok-e:D (Nem. xD) Volt hogy ismerős (férfi) csak végignézett rajtam (főleg az arcomon) és ugyan nem hangosan de azért én hallottam az elismerő "Húú"-t :D És naphosszat sorolhatnám:) De amúgy hátránya is van bőven, én is azt vettem észre amit az egyik válaszoló, fiúkkal képtelen vagyok haverkodni, mert egyből a pikánsabb témák felé terelik az irányt. :( Úgyhogy sajnos fiú barátom (olyan igazi) nincsen. :( Gáz, mert általában csak a külső érdekli őket, meg a dugás, aztán ennyi. :'( Pedig nem öltözködöm sohasem kihívóan. Azt szokták mondani, hogy a tekintetem "igéző" :):) Volt hogy egy buszmegállóban álltam, húgom pedig a buszon volt ami épp ott megállt. Akkor én nem vettem őt észre. Másnap felhívott, és mondta, hogy ült előtte két srác, akik rólam beszéltek, hogy "Milyen helyes az a csaj" :D

Viszont pl a perverzekkel szemben elég nagy hátrány :D :S

Szóval lényegében van bőven jó benne de rossz is...

2011. júl. 7. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!