Milyen érzés szépnek lenni?
Hát jó érzés,de nem szeretem ha megnéznek,se ha dicsérnek,pedig nagyon sokan mondják,h jó a seggem meg beszólogatnak meg ilyenek,de én nem szeretem:S Valahogy olyan üresnek érzem magam,mintha csak egy barbie baba lennék és csak a külsőt nézik!Amúgy jó érzés csak néha zavaró:S
De én azt mondom,h csúnya ember nincs csak különleges, mert mindenki szép és nincs olyan ember,akinek nem tetszene a másik:)mindenkinek meg van a párja:)
mikor látod hogy a pasik meg fordulnak utánad az nagyon jó érzés.
és még az önbizalmamon is dob :)
Hol jó, hol nem, ez olyan hangulattól függő dolog.. én pl nem látom magam annak, sosem láttam, de a visszajelzések totál mások. Nem is igazán értem hogy mi lehet bennem. Amúgy családtagokra pl nem szabad hallgatni, nekik mindig is te leszel a legszebb, legokosabb, stb. XD Ők túl elfogultak. Rájuk én sem hallgatok, de az a helyzet hogy ezen kívül is rengeteg visszajelzés jön.. pl. volt, hogy egy családi ismerős jött (huszonéves csaj) és az első mondata az volt miután találkoztunk, hogy "Milyen szééép vagy!" :D Na azért az ilyenek jól esnek. Egyszer egy srác azt mondta nekem, hogy ártatlan arcom van, és érdekli, hogy vajon belül is ilyen vagyok-e:D (Nem. xD) Volt hogy ismerős (férfi) csak végignézett rajtam (főleg az arcomon) és ugyan nem hangosan de azért én hallottam az elismerő "Húú"-t :D És naphosszat sorolhatnám:) De amúgy hátránya is van bőven, én is azt vettem észre amit az egyik válaszoló, fiúkkal képtelen vagyok haverkodni, mert egyből a pikánsabb témák felé terelik az irányt. :( Úgyhogy sajnos fiú barátom (olyan igazi) nincsen. :( Gáz, mert általában csak a külső érdekli őket, meg a dugás, aztán ennyi. :'( Pedig nem öltözködöm sohasem kihívóan. Azt szokták mondani, hogy a tekintetem "igéző" :):) Volt hogy egy buszmegállóban álltam, húgom pedig a buszon volt ami épp ott megállt. Akkor én nem vettem őt észre. Másnap felhívott, és mondta, hogy ült előtte két srác, akik rólam beszéltek, hogy "Milyen helyes az a csaj" :D
Viszont pl a perverzekkel szemben elég nagy hátrány :D :S
Szóval lényegében van bőven jó benne de rossz is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!