Milyen érzés szépnek lenni?
Figyelt kérdés
Légyszíves írjátok le hogy hogyan viszonyulnak hozzátok az emberek, például. meg ilyenek...2010. jan. 22. 20:36
1/29 anonim válasza:
Szerintem jó dolog :) de ezzel nem szabad visszaélni, mert nem szép dolog, sokszor előre engednek, megnéznek a buszon/utcán, megdicsérnek ami borzasztó jó érzés :) és szerencsére sok ajánlatot kaptam már (modellkedés, fotózás)
2/29 anonim válasza:
első vagyok még annyival kiegészíteném, hogy sajnos vannak lányok akik elég rosszindulatuak emiatt, sok valótlan dolgot kitalálnak ami miatt voltak félreértéseim
3/29 anonim válasza:
háát joo :)
csak azért már kicsit unom hogy egyfolytában néznek felszállok a buszra mindenki megnéz.. meg amikor sétálok a forgalmas ut mellett akkor dudálnak.. és mindig megijedek xD :D
4/29 anonim válasza:
Olyan, hogy akármikor ha szomorú vagy, csak belenézel a tükörbe és boldog leszel, vagy csinálsz magadról fényképeket vagy a régieket nézed és egyszerűen boldog vagy tőlük. Az emberek sokkal pozitívabban viszonyulnak hozzád, a pasik rádmosolyognak, meg akarnak ismerni, meg úgy összességében mindenki sokkal pozitívabban áll hozzád. Én úgy veszem észre. Én már mindkét helyzetben voltam életem során, ezért tudom összeshasonlítani.
5/29 anonim válasza:
jah igen a 20:44 esnek igaza van
azt nem szeretem hogy lenéznek csak mert szép vagyok meg ilyenek...20:45 ös voltam
6/29 anonim válasza:
kurv@ jó :D
jah,és igen amikor dudálnak akkor én is mindig megijedek!abból elegem van hogy van egy kb. 65 éves követőm,de komolyan mondom.ha meek városba az is ott van,ha sulitól megyünk vhova városon belul,ő ott van, ha meek suliba vagy jövök haza-mert az ő háza elott meek el minden nap 2x-kint áll az utcán és vár rám.ha ott vagyok mindig megállít besz.amm jó fej,csak már kicsit idegesítő!amúgy tényleg aranyos bácsi :P
7/29 anonim válasza:
Én átlagos vagyok, de gazdag, ez se rossz érzés. :P
8/29 A kérdező kommentje:
biztos jó lehet nektek azért:)
2010. jan. 22. 20:54
9/29 anonim válasza:
A kérdés gondolom férfiakra is vonatkozik?Mert ez esetben annyit szolnék hozzá, hogy nem tartom magamat szépnek viszont jól öltözködöm és a nők többsége végig pásztáz rajtam ami nagyon jó érzés.Csak hát félénk gyermek vagyok, külsőleg viszont nagyképű ami sokakat megtéveszt.Tehát nem minden a külső!
10/29 anonim válasza:
Én nem ismerem ezt az érzést:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!