Nem azt az életet élem amit a szívem mélyén szeretnék?
Régen 5 kanállal faltam az életet, cigi, pia, pasik, buli, csavargás... Minden héten másik pasim volt, igaz csak szórakoztam velük. Volt egy nagy szerelmem, azóta sem érzetem ilyet, azt mondta hogy hülye vagyok egy kapcsolathoz.... Aztán 2 évig magamhoz sem tértem, állandóan leittam magam, ennek meg lett az eredménye, alkoholista lettem. Aztán szép lassan rájöttem hogy ennek nincs értelme. Lett egy pasim, kipróbáltam párszor, és mondtam hogy ennyi, vége..... (csak arra kellett tapasztalatot szerezni) igen ám, de csak jött ez a pasi, és végül kapcsolat belőle, meg gyerek.... soha nem adta fel, ha kirúgtam, visszamászott az ablakon.....
Ennyi év után már pontosan látom, mi nem illünk össze. Ezt talán akkor is tudtam már régen, nem véletlenül szakítottam vele ennyiszer. Én egy vad nő vagyok, pörgők ezerrel, faltam az életet.Mi nem jártunk bulizni szinte sehova sem. Lenyugodtam és család anya lettem, beletörődtem hogy ennek így kell lennie, ez az élet rendje, házasodni, gyereket szülni, ülni a tévé előtt stb. Én már tudom hogy elb...tam... Simán megcsalhattam volna a férjem kb. 3-4x, de nem tettem!
Van még valaki rajtam aki így járt? Van valaki aki tévúton jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!