Olyan szarnak érzem magam, ha. (? )
Figyelt kérdés
...Ha feladom. Mármint, egy küzdelmet a lányért, mert már egyszerűen 000% remény. És ilyenkor úgy érzem magam, szar vagyok. Más is így van ezzel?2010. jan. 20. 20:30
1/6 anonim válasza:
Mindenkit érnek néha csalódások, nem vagy egyedül. :D
2/6 anonim válasza:
Én kb most egy jó nagy rakásnak érzem magam, már egy jó ideje... Pont úgy vagyok vele mint te, csak bennem ez legalább hetente 2-3szor tudatosul is.
3/6 anonim válasza:
Az egész adidasz reklám úgy sz@r, ahogy van. Lehetetlen márpedig létezik. És ezt el kell fogadni, az meg egyáltalán nem baj, ha feladod, ha nincs esély. Mert olyan is létezik.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát engem félévi intenzív próbálkozás után sikerült megtörni.
2010. jan. 20. 21:08
5/6 anonim válasza:
igy, de a lényeg az, feladni SOSEM kell!!
több fiúm volt már úgy, h azt mondtam, soha nem kellene, és az egyikkel 2 hónap a másikkal 1 év múlva összejöttem és:életem szerelmei lettek!
attól, h most nem kellesz vkinek, máskor kelhetsz még, hidd el, ez az élet! egyik nap ez kell, másik nap az, egyik nap megszeretem a csoki fagyit, pedig soha nem szerettem. mindig attól függ az egész, h mire van szükségünk adott életszakaszunkban.
tehát fel a fejjel, ilyen nincs. a lényeg és nagy igazság, 32 évesen rájöttem:
SOHA NE MONDD, H SOHA!!!!!!
6/6 Zenon válasza:
Hallottad már azt a mondást,hogy...
,,Ami nem megy,azt nem kell erőltetni."
Ne add fel,lépj tovább!Remény mindig van,csak nem mindig elég ahhoz,hogy célt érj.Ilyen az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!