Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem szarnak magam emiatt?
Figyelt kérdés
Majdnem összejöttem egy lánnyal még júliusban, hihetetlenül jól megvoltunk, aztán túlságosan sok lett belőlem, azt mondta. Azóta próbáltam újra jóban lenni, elnéztem Neki a sértéseit, bunkóságait, cseszegetéseit, mindig kedves voltam Vele, néha azért veszekedtünk, és október közepén összejött valakivel. Azóta még kerestem jópárszor, végül most úgy állunk, hogy beszélgetünk néha. De én úgy érzem, ennyi volt, és feladom, nem próbálom már jóvá tenni a kapcsolatunkat, nem próbálom "visszacsábítani", és feladom, végleg. És emiatt egy rakás szarkupacnak érzem magam. Miért?2009. dec. 9. 12:00
1/21 anonim válasza:
Azért, mert csalódás ért.
Anno, mikor én se kellettem annak a fiúnak, akibe beleszerettem, akkor én is egy rakás kakinak éreztem magam emiatt, folyton magamban kerestem a hibát.
Felejtsd el ezt a lányt, ne keresd a társaságát, emelt fővel lépj tovább.
Nem minden úgy jön össze, ahogy szeretné az ember...
2/21 anonim válasza:
Ne fuss olyan szekér után,ami nem vesz fel!Keress mást,felejtsd el,és megnyugszol!
3/21 anonim válasza:
sztem inkább örülj neki, h nemjöttél össze olyannal mégegyszer aki bunkóskodott meg cseszegetett téged....
4/21 anonim válasza:
Kár sirni utána,van még rengeteg lány,fel a fejjel!!Egyse ér annyit,hogy igy magadba zuhanj,túl kell lépni rajta..
5/21 A kérdező kommentje:
Csak hát milyen dolog az, mikor annyira minden passzol, hogy még senkivel... Mintha évek óta ismernétek egymást, kitaláljátok, mit akar mondani a másik, rohadtul egy húron pendültök, minden passzol. És akkor ez történik... Ma is elég bunkó voltam vele, de nem tudok már más lenni.
2009. dec. 9. 12:26
6/21 anonim válasza:
Hagyni kell sajnos! Tudom nehéz! Ugyanebben a helyzetben vagyok, de márcsak a sértettség miatt sem tudsz vele normálisan viselkedni, ő sem fog valószínűleg. Túl kell lépni, a szíved még talán azt mondja hogy van esély, de az eszed már másfelé menne, rá kell hallgatni.
7/21 A kérdező kommentje:
De nem hiszem, hogy valakivel ilyen jóban lehetnék... Ez a szar az egészben.
2009. dec. 9. 12:32
8/21 anonim válasza:
Hát a majdnem összejöttem az kevés. Mit siratod, ha még ezt a "próbát" sem állta ki a dolog?!
9/21 anonim válasza:
nem....az a szar az egészben h ezt mindenki így gondolja egy olyan szakítás után, ahol viszonylag jól megvoltak...h mégegy ilyen úgysem lesz akivel ennyire passzolnak. de aztán jön egy másik, akivel mégjobban fogtok passzolni. általában ez ígyszokott lenni.
10/21 A kérdező kommentje:
Ööö, hát összejönni nem jöttünk össze, de olyat engedett meg nekem, amit eddig egy fiúnak sem. :)
2009. dec. 9. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!