Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem szarnak magam emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem szarnak magam emiatt?

Figyelt kérdés
Majdnem összejöttem egy lánnyal még júliusban, hihetetlenül jól megvoltunk, aztán túlságosan sok lett belőlem, azt mondta. Azóta próbáltam újra jóban lenni, elnéztem Neki a sértéseit, bunkóságait, cseszegetéseit, mindig kedves voltam Vele, néha azért veszekedtünk, és október közepén összejött valakivel. Azóta még kerestem jópárszor, végül most úgy állunk, hogy beszélgetünk néha. De én úgy érzem, ennyi volt, és feladom, nem próbálom már jóvá tenni a kapcsolatunkat, nem próbálom "visszacsábítani", és feladom, végleg. És emiatt egy rakás szarkupacnak érzem magam. Miért?
2009. dec. 9. 12:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Gondolom, másképp nem tudott levakarni, ezért így vette el a kedvedet.
2009. dec. 9. 13:13
 12/21 A kérdező kommentje:
Akkor minek akar beszélgetni mostanában velem?
2009. dec. 9. 13:14
 13/21 anonim ***** válasza:

a tévedés ott áll az egész dologban hogy NEM PASSZOLSZ VELE össze... te csak azt hiszed hogy ő jó neked mert sokban hasonlítotok---- a-aa!! nem ... amikor megkedvelsz valakit nemveszed észre és leutánzod őt. mindenbe és igy cselekedsz. (ezzel próbálsz megfelelni neki) Ami eddig voltál megismered és hónapok mulva máshogy viselkedsz mert "átvetted a stílusát".

ez egy tudat alatti ösztön, ami tökéletes arra hogy elrontsd ha nemveszed észre az egészet...

ugyanis csajnak addig leszel vonzó amig különbségek vagytok.

Ha észreveszi hogy tul hasonlitasz rá. Nem leszel érdekes és beléd fog únni. Te itt rontottad el sajnos. De ne hibáztasd magad. Erről nem tudtál, hogy folyamatosan koppintod a stlíusát.

példa1: aztmondja X-zenére hogy jó. Te is egyet értesz vele (még ha nem is tetszik akkor is tetszetni fog)

példa2: ahova mondjuk iskolába jár, még az útvonalát is tudni fogod. Pedig valójába leszarod. De mégis érdekel.

példa3: sokat mesél egy szórakozóhelyről. Te is oda akarsz járni mert érdekel és nemtudod mi a jó benne.

példa4: szereti a szart enni. Már inkább te is kipróbálod csakhogy mesélhesd neki hogy ettél te is szart.

nah ezeket kell kerülni csajozáskor. Legyél ellentétes és ha lehet mindig mondj jobbat mint amit ő mond.

Ezzel felkelted az érdeklődését. Nyílt mondatokba beszélj vele. Teszem azt, kerüld az olyan kérdéseket amelyre a válasza egyértelű

igen /nem /nemtudom /hátja /ja /aham !!!!

FONTOS sose feledd.

NAGYON messzire kerüld el ezeket a kérdéseidet! csajok utálni fognak.

Csajnak addig leszel érdekes amig nem tudsz olyan kérdéseket kijeletéseket mondani neki ami picit elgondolkodtatja őt.

Te azt hitted jól elvagytok. Valójában csak te érezted magad húdejól vele őmeg csak úgy "ellébecolt" melletted. Ráhangolódtál mint egy barát de te nemvetted észre, hogy az azonos dolgok igen is taszitják egymást. Elkönyvelt téged egy spannak. Sajnos. Változtatni nemtudom tudsz e rajta. Viszont biztatni tudlak a következő csajhoz mit tegyél és mit sose!!!!

Ne érezd szarnak magad. Ő vesztett el egy jófej srácot. Te pedig nyertél egy fantasztikusan jó ötletet és ujdonságokat tudtál meg.

Tudom bánt hogy ha csalódni fog akkor nem miattad. És más miatt lesz bánatos. De kit fog érdekelni? Ha neki nem kellett a jó... hagyta hogy a rossz megtalálja...

ő baja.

de nyugi nemcsak te vagy így. én is estem már pofára csaj miatt de húú hányszor? :O

bele se merek gondolni. azóta az a néhány csaj vagy megvannak még a barátjaikkal vagy éppen egyedül szenvednek valahol. nem tudom mert nem foglalkoztak velem és énse velük.

ezért kerülöm és ha lehet te is.... ne legyél túl kiváncsiskodó egy csaj iránt. ne spanolj vele össze. Ha kiváncsi vagy akkor csak spanolsz vele. Csajról elég tudni néhány dolgot: hogynéz ki, merre lakik, hány éves, mi a teloszáma. Kész ennyi. ha ő nem érdeklődik irántad akkor hagyd a francba nemjösz be neki :DDD

hello :)

19/F

A csajok szeretik ha fél-mondatokban beszélsz. Hagyd hogy ő kiegészítse a mondani/kérdezni valódat. Addig is legalább megmozdulnak az amugy is kevés agysejtjei Te irántad. :)

Olyan témákba kezdj bele amire nincs egyértelmű válasz. Hanem inkább ha érteni akarja kénytelen lesz vissza kérdezni. Imádják ha értetlen buta csajnak tünhetnek melletted :D

2009. dec. 9. 13:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Héhé, utolsó, épp, hogy nem én változtam. Én maradtam olyan, aki, vagyok, vagyis változtam, de nem olyanra, mint Ő. Épphogy Ő lett olyan, mint én. Ugyanúgy ír mondatokat. Ugyanazokat a szavakat használja. Ugyanúgy megkedvelte a metált, amit én is szeretek. Szóval pont fordítva történt, szerintem.
2009. dec. 9. 13:18
 15/21 anonim ***** válasza:
Attól, hogy barátkozik, még nem kell, hogy többet is akarjon. Plusz nem mindig azok illenek össze, akik egyformák. Akkor minek ketten lenni?
2009. dec. 9. 18:26
 16/21 A kérdező kommentje:
Lehet nem írtam jól le: szóval, úgy értettem a passzolást, hogy pont jól kiegészítettük egymást.
2009. dec. 9. 18:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Az első mondatom még mindig áll.
2009. dec. 9. 18:32
 18/21 A kérdező kommentje:
Jó. Akkor úgy kérdezem: most miért barátkozik, ha az utóbbi hónapokban ritka egy bunkó volt velem? Meg a halál f*szára kívánt? :)
2009. dec. 9. 18:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Most már biztosan nem hiszed, hogy dúl köztetek a szerelem, ha egy kedves szót szól hozzád. Vannak, akik szerelmi vallomásnak veszik, ha a lány megkérdezi, hogy vannak.
2009. dec. 9. 20:21
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bolond. :) Csak nem értem a viselkedését. Egyik napról a másikra változott meg.. Hogy utál, nem akar rólam hallani sosem, bár eltűnnék örökre... Most meg kérdezget...
2009. dec. 9. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!