Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivel vezessem le a dühöm?

Mivel vezessem le a dühöm?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és mindenen felkapom a vizet és dühkitöréseim vannak.Általában bezárkózok a szobámba és ott csapkodok mindent de ha mondjuk suliba jön rám(ott is elég sokszor) akkor általában vagy az osztály legnyomibb gyerekébe kötök bele vagy a legjobb barátomat (fiú) mondom el mindennek. És erre ő is felkapja a vizet és eszméletlenül összeveszünk. Mmit csináljak?

2014. szept. 13. 14:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szoritsd a tenyered ökölbe ahogy csak bírod és fújad a levegőt ki ameddig ideges vagy...
2014. szept. 13. 15:06
 2/11 A kérdező kommentje:
ez már kevés az a baj..:sde amugy mindig ezt csinálom.
2014. szept. 13. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Remélem egyszer az a "nyomi" gyerek is felkapja a vizet és bever neked egyet.

Ha nem bírsz magaddal kezdj el meditálni vagy jógázni, az segít lazítani, lehet, hogy idővel a dühkitöréseid is elmúlnak.

2014. szept. 13. 15:15
 4/11 A kérdező kommentje:
KÖszi..és hát nem hinném,hogy pont ő verne be nekem..egyáltalán miért mondod ezt?Ha szabad megkérdeznem..
2014. szept. 13. 15:21
 5/11 anonim ***** válasza:
RELAX
2014. szept. 13. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert elégé szánalmas dolog, mindig a legnyomibbra menni, valószínűleg éppen elég gondja van nélküled is.

Tanácsot is adtam, ezek segítenek ellazulni, ha nem felel meg akkor az nem az én bajom.

2014. szept. 13. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Mar 16 vagy...meg kell tanuldd uralni erzeseid, meg kell szokd, hogy ha valami boszont, akkor nem kapod fel a vizet, az mar tul gyerekes.

Am egy kis orult otlet. Keress egy hobbit, mint pl karate orak, bokszzsak vagy valami hasonlo... tul stresszes vagy, lehet ha igy leszoknal a duhkitoreseidrol.

2014. szept. 13. 15:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy hogy pont a "legnyomibb"ra mész kezdj ki egy szép lánnyal aki majd jól szarrá olt aztán hamar lenyugszol
2014. szept. 13. 15:48
 9/11 A kérdező kommentje:
nem mennék szép lányra akár mert tudom milyen vagyok vagyok és hogyha még ő is felhúz ott már képes vagyok pofozkodásra meg hajtépésre..és a nyomi gyerekbe se azért kötök bele mert ő nyomi,hanem mert egyszerűen felcsesz az ahogy ott ül és csak bámul
2014. szept. 13. 15:54
 10/11 anonim válasza:
Szokj le az fps játékokról :)
2014. szept. 15. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!