Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy vezessem le a feszkót?

Hogy vezessem le a feszkót?

Figyelt kérdés
néha nagyon ideges leszek, hirtelen haragú vagyok. ilyenkor szeretnék valamit szétütni... szerintetek mit? nincs kedvem az összes zsebpenzemet boxzsakra költeni.
2012. szept. 13. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
menj el sportolni
2012. szept. 13. 21:52
 2/8 A kérdező kommentje:
fogok sportolni, de mellé kéne még valami,hogy ha pl. valaki kiagyal, le tudjam vezetni a mergem.
2012. szept. 13. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerezz be valami kulcstartót vagy valamiféle tárgyat(kicsit),ami nem kemény,vagy gumiból van vagy pedig textilből.Aztán szoktasd rá magad,hogy amikor ideges vgy,akkor azt szorongasd és gondolj sokat arra,hogy megnyugszol olyankor!:DD Pavlov kutyájánál működött a reflexelmélet,rászoktatta a kutyáját a csengetés utáni kajálásra és aztán a kutyának már a csengetéstől is beindult a nyálelválasztása.:)

NEM AZT MONDOM,HOGY KUTYA VAGY,MEG SEMMI ILYESMI(xDD)-félre ne érts!

De ha ezek a dolgok működnek egy állatnál,akkor ki lehet próbálni embereken is.Magadon meg még nem is veszélyes.XD

17/L

2012. szept. 13. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
fogod a kalapácsot és átütöd anyádék falát... utána meg újra falazod
2012. szept. 13. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ott a probléma, hogy hogyan vezesd le, amikor valaki felhúz. Hanem ott, hogy miért húz fel? A problémát oldd meg először, és utána nem kell felrobbannod!
2012. szept. 14. 08:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát én most hirtelen Sub Bass egyik számából idéznék:

"Nem vagyok ideges fő a nyugalom,

A helyzet kezelhető, de mégsem én uralom

Lehet, ellenkezhetnék „óóóó, de minek,

Hisz nincs mit tenni, hogyha szétbasz az ideg!!!"

Tehát amikor hirtelen valami igazán fel..sz akkor ugye nem tudsz mit tenni főleg kamaszkorban. De mindenki máshogy vezeti le... Én például nagyon hardcore zenéket bömböltetek, vagy elmegyek motorozni, és csapatom kicsit. (Félre ne értsétek, nem száguldozok, hanem gyorsulok mindig csőgázon, nagyon jó érzés.) De ismerek olyat, aki csak a párnáját püfföli... De pl van, hogy én a kutyával játszok (jó nagy, és izmos, tudja az én határaim, ergo ő játszik velem:D) és tulajdonképp úgy tanítottam meg, hogy én futok utána, nál van egy játék, aztán utolérem (ott vagyok mellette), akkor vissza akar fordulni, de ha jól cselezem, na akkor megáll, és akkor odaadja a játékot, mert ugye elkaptam:) Na, utána ő fut utánam... Nagyon okos kutya:) (Bocsi, hogy a végére eltértem a tárgytól xd)

De szerintem olyan sport, ami tényleg kihajt jót fog tenni;))

14/F

2012. szept. 14. 14:58
 7/8 A kérdező kommentje:
értem. de megis kellene valami, amit uthetetek. barmi. szerintetek?
2012. szept. 14. 21:59
 8/8 anonim válasza:

Ez

[link]

vagy

[link]

Ezt hallgasd, nézd 5 percig nyugodt leszel mint a harmat.

2012. szept. 15. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!