Nem tudom mi a megoldás a dühöm levezetésére. Úgy érzem elszabadul a rossz énem. Vélemények?
Fel kellene oldani a sérelmeidet, amiket raktározol magadban. Van egy nagyon jó módszer erre, amit te is tudsz magadon alkalmazni.
Itt nagyon sok segítséget kapsz ezzel kapcsolatban:
Belekukkantottam, amit első küldött, nagyon érdemes vele fogléalkozni, ezek hasznos dolgok.
Van egy hasonló témájú könyv: Sorsfordító Megbocsátás. Colin C. Tipping az írója. Ennek az a lényege, hogy MINDEN ami történik, valamilyen tanulási lehetőség. Tehát nem kell érte dühöngeni, hanem azt kell kérdezni: Mire tanít engem ez a helyzet? És ha valaki bánt, (most figyelj!) annak hálával tartozunk, mert hajlandó felvállalni a negatí szerepet, azaz a megbántást. Persze ő is tanul belőle, és így mindketten fejlődünk, haladunk a békességes úton. Szó van a harag okának leírásáról és elégetéséről, meg efféle megszabadulási technikákról, de nem hiszek ezekben. Csak az az egy megoldás van, hogy : nincs mit megbocsátani, nincs miért haragudni, csak tapasztalatok vannak, amelyekre szükségem van. És kiagyalom, hogy mit tanultam most pl: ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!