Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennétek? Maradjak vagy ne?

Mit tennétek? Maradjak vagy ne?

Figyelt kérdés

Múltkor beszélgettünk haverjaimmal, és valahogy feljött, hogy miért nem megyek át a sulijunkba?

az az igazság, hogy mennék, mert abba a suliba jár nagyon sok haverom, és társaságilag nagyon jó, de mégse getto suli..

ahova most járok is, félig a szüleim választották, mert nagyon jó iskola, és jó színvonalú.. igazság szerint, eszem szerint maradnék, mert nem érzem magam rosszul a suliban, 2tannyelvű, jófej majdnem mindegyik tanár, jól tanítanak, csak sokat is várnak.. de szívem szerint átmennék a másik helyre, mert itt nincsenek barátaim, és ott lehet, hogy nem szereznék annyi tudást, de jól érezném magam.. (még annyi negatívum, hogy lehet hogy abba kéne hagynom a sportot)

0-os vagyok most, ezért gondoltam, hogy jövőre átmenni, de nemtudom mit csináljak, ezért szeretném megkérdezni, hogy ti mit tennétek..

2010. jan. 18. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
döntsd el mi fontosabb a jövőd vagy a haverok...lehet hogyha átmész a másikba,onnan egyetemre/fősulira nehezebben,vagy egyáltalán nem vesznek fel.kéttannyelvűből nagyon könnyen felvesznek majd.ha nagyon nem érzed jól magad,átmehetsz,mert persze barátok nélkül rossz lenni..én nem tudom mit csinálj.
2010. jan. 18. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:

ha a mostani sulidban is jól érzed magad, a probláma csak az hogy nincs elég barátod, akkor ne menj át.

Ha viszont itt csak a tanulás miatt maradnál, egyébként meg utálod akkor menj.

2010. jan. 18. 21:03
 3/6 A kérdező kommentje:
az a nagy helyzet, hogy nem utálom.. viszont is jó.. mikor bent vagyok nem érzem magam egyedül vagy ilyesmi, de nincs 1 olyan ember, aki mellé akár leülök órán, vagy szünetbe beszélgetek, és ez a rossz..
2010. jan. 19. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Én megértelek,de sztem maradj a kéttannyelvűnél, sokra mész majd vele,továbbtanulásnál sokkal könnyebb dolgod lesz! Próbálj+ ott is barátokat szerezni. A barátaiddal meg lehet más lenne a kapcsolatod ha te is odajárnál + tudtok suli után is találkozni.
2010. jan. 19. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Én maradnék a helyedben, a haverok változhatnak de a jövőd fontosabb.
2010. jan. 19. 20:42
 6/6 A kérdező kommentje:

igazatok lehet.. még 10-be maradok mindenképpen, meglátom hogy alakulnak a dolgaim..

köszi a válaszokat.. sokat segítettetek

2010. jan. 19. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!