Hogyan jöjjek ki ebből végre? Ellenem fordult a világ?
Magányos vagyok,depivel kűzdök egy ideje. Elkezdtem gyógyszert szedni,de abba kellett hagynom.Megismertem valakit akivel jól érzem magam,de folyamatosan nyomul rám,nem hagy békém.Szerintem csak ki akar használni. Évek óta nem kellek kb. senkinek sem erre itt van egy lehetőség,de az érzéseim miatt,nem akarom,h elromoljon a dolog.Meg akarom tanulni,kezelni őt.Szeretném,ha együtt lehetnénk.
Volt egy jó barátom ő is teljesen megváltozott,sérteget,próbáltam vele beszélni,de nem sikerült megoldani vele.Az állapotom nagyon rossz lett,állandóan sírok,ki vagyok bukva.Felőröl az egész.Nincsenek barátaim,nincs társaságom,teljesen egyedül vagyok.Nem tudom,hogy mit kezdjek akivel együtt vagyok,megszakítsam a kapcsolatot,vagy sem?
Majdnem mindenki undok velem,olyan mintha ellenem fordult volna a világ.Hogyan szívhatnám magamba a jót?
Hogyan stabilizáljam magam?
Van úgy hogy egy embertársunk szinte elszívja az életenergiánkat. A módszere mindig az, ami éppen hatásos. Például felnagyítja valami kevésbé jó tulajdonságodat, sérteget, kritizál, számtalan módszerük lehet. A megoldás erre az "anti-emberekkel" való kapcsolat kizárás. Keresd olyan emberek ismeretségét, akik pozitív hatással vannak rád, akik megsokszorozzák életkedvedet.
Magam is ismerek olyan embereket akikre ránézni is elég és depressziós lesz tőle az ember. Nem véletlenül nevezték el az olyanokat, áfonyának, savnak, keserűsónak, töményecetnek, stb. Én is kirúgtam életemből az olyanokat. Például ha zaklatási célból felhív egyik, egyszerűen belehápogok a telefonba válaszul, kifejezve azt hogy ennyire érdekel a hülyesége.
Köszönöm szépen,nagyon rendes Tőled,nem is tudom,hogyan háláljam meg Neked.
Az a gond,h nincs nagyon lehetőségem barátkozni...
Változz!
Amin csak tudsz változtass. Úgy hogy neked jó legyen. Öltözz máshogy, egyél mást, járj más környezetbe, találj új elfoglltságot, fesd és pakold át a szobád...bármi apróság segiteni tud, energiát ad,kedvet! Mindenben keresd a jót. De szó szerint mindenben. A régi barátaid undokok veled? Remek, legalább nem lesz olyan barátod aki nem értékel. Keress újakat, olyan nincsen hogy nincs lehetőséged ismerkedni. Más az, hogy nem akarsz és hogy nincs lehetőség. Amit megismertél de nyomul.. csatlakozom a korábbiakhoz, engedd közeleb magadhoz..hogy ne legyén egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!