Úgy érzem a világ ellenem fordult. Most vagyok mélyponton. Mit tehetnék?
-Nem túl hosszú történet, de fontos! Kérlek adjatok tanácsot-
16 éves gimis srác vagyok. Folyamatosan piszkálnak a suliban mert nem vagyok túl nyitott.. Van az osztályban egy főköcs*g aki mindenkibe beleköt, mindenkit heccel aki nem hódol be neki.. Én jóval intelligensebbnek érzem magam nála de akkor is kiborít. A nevemet mondogatják órán, hogy én dobálom őket papírral és hogy nem hagyom őket figyelni és egyebek.. (tudom, szörnyű óvodás dolog) Ebben az a legrosszabb hogy a tanár az én nevemet jegyzi meg miközben valójában nem csinálok semmit. Ma összeugrasztott engem és a legjobb barátomat egy kitalált történettel, persze sajnálom hogy elhitte a barátom (csaj barát). Szóval tényleg nem tudom mit tehetnék. :( -ma délután már kisírtam magamat, mert persze anyu se hagy békén, de ha elmondanám is neki NEM VENNE KOMOLYAN. Szörnyen el vagyok keseredve. Hogyan állíthatnám le ezt a kölyköt, és az "udvartartását"?
Egyszerűen muszáj túltenned magad rajta. Ha tényleg intelligensebb vagy náluk, akkor nem foglalkozol velük. Ha 16 évesen ilyen érzelmi szinten állnak, az csak az ő bajuk. A barátoddal próbáld megbeszèlni a dolgot, bár ha tényleg igaz barát lenne, nem a másik srácnak hinne..
Ne aggódj, egyszer meg fogják unni. Valószínűleg akkor, ha látják, hogy ez téged mennyire hidegen hagy.
Ez tényleg nagyon rossz helyzet.De ezekkel a nagymenő hülyegyerekekkel semmiképpen se áljál le vitatkozni mert attól csak rosszabb lesz a helyzet.Kénytelen leszel a szüleiddel komolyan elbeszélgetni erről,és ha eléred hogy komolyan vegyenek akkor hátha ráveheted hogy áttegyenek másik iskolába ahol már nem fognak piszkálni.Nálunk nemrég beszélt erről a helyzetről a suliba egy rendőr és aztmondta hogyha a suliba az osztálytársaid zsarnokoskodnak,zaklatnak...stb nyugodtan szólj egy rendőrnek és ezeket a köcsögöket akár évekre is lecsukhatják.
Remélem tudtam segíteni és letudod őket állítani vagy másik iskolába menni:16L
Voltam hasonló helyzetben, meg tudlak érteni.
Hát, ha a tanár a te neved jegyzi meg, nem is olyan rossz dolog... Végülis legalább megjegyzett. :)
Próbálj meg beszélni azzal a lánnyal, akinek hazudott. Mondd meg neki, hogy csak kitaláció az egész. :) Én sem beszéltem meg az ilyen problémáimat sokszor. Volt, hogy elmondtam neki, utána mégjobban csesztettek, mert beszélt az osztályfőnökkel, vagy a szülőkkel...
Próbáld meg magad túltenni rajta. Nemsokára itt a hétvége. Gondolj arra, milyen jó lesz, legalább akkor nem fognak bántani... És ne add fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!