Sok ember szerint "paradicsom" a tengerparti környezet. Akik ott élnek, azok is annak tartják? Pl a Maldív szigeteket?
Szóval sokan úgy tartják, hogy de csodás, szeretnének ott élni, milyen jó ott, ilyen helyeken:
De vajon, akik ott élnek, azok is minden nap mosollyal az arcukon ébrednek?
Egyik osztálytársam mesélte, hogy van a haverja, aki a Balaton mellett lakik, és mondtam neki, hogy hű! szerencsés! bármikor, és bármennyit fürödhet a Balatonban.
Azt mondta, a srác 17 vagy 18 éves, és talán 3x fűrödt benne, mert nem nagyon érdekli, hiába lakik a part mellett!
Én Amerikában élek, és bent vagyok egy Amerikai Magyarok csoportban facebook-on. Egyszer írt egy csaj egy posztot, hogy lakik-e még magyar Hawaii-on, mert rettenetesen unatkozik, konkrétan unja a helyet. Pedig ő még csak nem is ott született. Szóval lehetséges, hogy egy idő után minden elveszti a varázsát. Én azért kipróbálnám :P
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!