Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gondoltál már rá, hogy öngyilk...

Gondoltál már rá, hogy öngyilkos leszel?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 23:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:

Egyszer megpróbáltam, nem sikerült.

De a kezemen a hegek örökre emlékeztetnek arra, hogy mégegyszer ne tegyek ilyet!

2010. szept. 3. 00:54
 62/69 anonim ***** válasza:
Évek óta minden nap megfordul a fejemben.Hiszem,hogy valamikor nem természetes halállal fogok elhalni.Indok, egyre sivárabb az életem, és el fog jönni az idő amikor elegem lesz végleg. Kényszerbetegség,depresszió,antiszociálisság,önzőség,nehéz gyerekkor,közöny,sikertelenség. Ez vagyok én.
2010. szept. 19. 23:24
 63/69 anonim ***** válasza:
Igen, és tettem is érte
2010. szept. 24. 15:25
 64/69 anonim ***** válasza:
eddig nem gondoltam rá de mostmár igen :(
2010. szept. 24. 23:43
 65/69 anonim ***** válasza:
Igen,az rohadt önző emberiség tehet róla,és ez a kiüresedő világ,amiben már elvesznek lassan,egyre kevesebbet jelentenek az igazi értékek,ez mindig erre kéztett,ez a mocsok.
2010. szept. 27. 18:38
 66/69 anonim ***** válasza:
igen együtt a legjobb barátnőmmel leugrottunk a kilencedikről de nekem SEMMI bajom sem lett közben ő meghalt ezzel a tudattal kell élnem és arra gondolok amikor megtenném ujra h vele lehessek h miatta és helyette azért hogy ha már neki nem jutott ki a jobb életből akkor minden tettemmel rá emlékezem minden pénzem beleölöm abba hogy az általa imádott életet megadjam neki igy a hamvait mindig magammal hordom egy nyakláncban persze csak egy részét mert mindig ha eljutok valahova elszorok egy kicsit belöle egyszer maldiv szigeteken is szortam el és ott egy szigetet neveztek el róla az a regina de már az a sziget sem létezik emrt ellepte a viz :( nagyon szerettem és még mindig a legjobb barátnőm ennek már 8 éve hogy az ő életét élem az álmát valósitom meg szeretlek reginaŁ és sajnálom:(
2010. okt. 4. 20:10
 67/69 anonim ***** válasza:

Utolsó,Te egy igazi túlélő vagy akkor..,ha a kilecedikről leugrasz és semmi bajod,a barátnőd meg elpatkol:o

Ha ez igaz akkor becsüld meg magad és ne akard eldobni magadtól az életed,mert dolgod van még a földön!!!Nem véletlen élted túl...

2010. okt. 4. 21:12
 68/69 anonim ***** válasza:

Kilencedikről kiugortál, és semmi bajod sem lett???

Ez még akkor is hihetetlen, ha azt állítod, hogy nem betonra csapódott be a tested.

2010. okt. 8. 13:43
 69/69 anonim válasza:
Van egy ilyen vicc, hogy két részeg férfi beszélget az Eiffel torony tetején, hogy ki mer leugrani? Az egyik leugrik, semmi baja, másik leugrik szörnyedt hal, mire a társai mondják, de köcsög vagy részegen batman.
2011. máj. 10. 08:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!