Nem. Nem élek valami húdefaszán, de mondjuk úgy lesz@rom! :D Amúgy meg ha már végkép nem látnék kiutat, akkor meg elindulnék világotlátni...
2010. jan. 17. 01:54
12/69 anonim válasza:
nem, soha. nagyon szeretek élni.
2010. jan. 17. 09:11
13/69 anonim válasza:
Persze. Sokszor. De igazából sose tettem volna meg. Túl gyáva lettem volna hozzá. Egyszer éreztem igazán úgy, hogy meg is tenném. Akkor nagyon padlón voltam.
2010. jan. 17. 10:34
14/69 anonim válasza:
igen régebben sokszor mert nagyon sok kudarc ért akkor és ugyéreztem nem birom tovább,de most már szeretek élni mert mostanában csak jó dolgok történnek velem!
2010. jan. 17. 10:58
15/69 anonim válasza:
sőt, most is meghalnék, és ebbe csak egy lány tudna megállítani...
2010. jan. 17. 16:39
16/69 anonim válasza:
Igen. Próbálkoztam. Szerencsére nem sikerült. Aztán észbekaptam, összeszedtem magam, megváltoztam. Nem vetnék véget az életemnek önszántamból soha.
Ha minden összeomlik, fognék egy nagy táskát, és elindulnék a világban. Egyik napról a másikra élnék. Nagy kaland lenne. Aztán ha nem tetszik, akkor hazatérnék, és tudnám értékelni, hogy nem kell egyik napról a másikra élnem:)
2010. jan. 17. 18:40
17/69 anonim válasza:
00:31
azért vagyunk önimádóak, mert van annyi eszünk hogy ha már élünk akkor nem öljük meg magunkat meg szertünk élni ? :D(N)
2010. jan. 17. 19:41
18/69 anonim válasza:
Azok az önámítók, akik elhitetik magukkal, hogy hú de jó élni.
Aki akár csak egy picikét is őszinte magával, az beláthatja, hogy az életből jóval nagyobb arányt töltenek ki negatív dolgok, mint jók. És nincs az az államforma, amely ezt meg tudná változtatni.
2010. jan. 17. 21:58
19/69 A kérdező kommentje:
21:58 Genau!
2010. jan. 17. 22:31
20/69 anonim válasza:
igen, gondolok rá, pláne ha olyan helyeken járok ahol csak 1 lépés lenne a halál, pl. hegyekben, sziklákon. Sztem simán el lehet játszani a gondolattal, de azért nem tenném meg :D =re jobbnak tűnik az élet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!