Gondoltál már rá, hogy öngyilkos leszel?
Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 23:24
31/69 anonim válasza:
Én alapvetöen imádok élni, de már gondoltam rá rossz napjaimkor. Nem tudnám megtenni.
32/69 anonim válasza:
Remélem nincs bajod! Mindent meg lehet oldani! Sokszor nehéz tudom!
33/69 A kérdező kommentje:
Nincs gondom nyugi, csak megkérdeztem. :D Nem tenném meg.
2010. febr. 21. 18:19
34/69 anonim válasza:
az az igazság, hogy az unokaöcsém önygyilkos lett,volt, aki nagyon sajnálkozott, volt, aki nagyon haragudott rá, hogy milyen gyáva volt. aztán temetés óta senkinek sem hiányzik. látszólag csak nekem. érdemes azért meghalni, hogy talán valakinek, vagy valakiknek hiányozni fog? mert ezért semmi értelme. a kutya se fogja többé emlegetni
35/69 anonim válasza:
gondoltam rá. gondolok rá. és meg fogom tenni, tudom is, hogy mikor. nem mondom el senkinek a szándékomat, mert én boldogan halnék meg, akár most is, de még tudom, hogy szükségük lesz rám. nem félek a haláltól, úgy gondolok rá, mint egy nagy pihenésre, egy hosszú, fárasztó munka után. nem érzem magam különösen boldogtalannak, de tudom, hogy boldog sosem leszek.
36/69 anonim válasza:
Igen!!A nap minden percében arra gondolok hogy mennyivel jobb lenne ha nem lennék!
37/69 anonim válasza:
"Az élet túl értékes ahhoz, hogy ok nélkül feláldozzuk." /Darren Shan/
De azért gondolkodtam már rajta amikor depressziós vagyok, hogy mit szólnának hozzá...kíváncsi vagyok kinek hiányoznék (nem hiszem, hogy túl sok embernek...)De túl gyáva vagyok hozzá, meg hát nem is akarok...
38/69 anonim válasza:
Azért nem lenne rossz, ha kicsit több akaraterő szorult volna az ilyen kis gyíkokba.
39/69 anonim válasza:
én már meg is próbáltam, 50 frontin, meg pár feles. :) egy bányába...bányatóval, de itt vagyok még mindig. ismerek olyat aki 12x próbált öngyilkos lenni, felvágta az ereit, felkötötte magát, kocsival a beton oszlopnak hajtott, de mindig túlélte. aztán elesett egy téli reggelen a járdán és meghalt. szóval szerintem lehet próbálkozni, ha nem kell még meghalnod akkor úgy se fogsz.
40/69 anonim válasza:
Én egyszer már próbáltam. Egy nap beindítottam az apám kocsiját a garázsban és bezártam a garázsajtókat, hogy majd elalszom a mérgező gáztól, vártam 1 ideig de nem történt semmi, nem voltam rosszul. De azért ne próbáljátok meg!-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!