Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gondoltál már rá, hogy öngyilk...

Gondoltál már rá, hogy öngyilkos leszel?

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 23:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
Nem a testetekkel van bajotok, hagyjátok békén. Aki benne lakik, abból kellene csak az emléket hagyni. Nem bántásképp mondom. Tényleg csak egy döntés, és halott az, aki eddig voltál. Akármekkora mellénnyel elmagyarázhatod bárkinek attól a perctől kezdve, hogy ne a tegnapi Téged vegyen alapul, mert az ott maradt.
2010. jún. 2. 15:31
 52/69 anonim válasza:
Én gondoltam rá többször, családom miatt eddig nem tettem,nővérem meg bátyám van, de nővéremnél és a férjénél élek, anyukám beteg. :( Szüleim ritkán látom, apukám 1 évbe 2x, anyukámat 2 hónapba 1hétig van itt kb. Sokszor gondoltam, volt hogy majdnem meg tettem.
2010. jún. 21. 19:19
 53/69 anonim ***** válasza:
Igen gondoltam rá.nem volt sok értelme akkoriban élni.Valmivel jobb lett a helyzetem.De most se a legjobb.
2010. jún. 26. 14:22
 54/69 anonim válasza:
Ja sokszor. Ugyse hiányoznék senkinek, és legalább semmise fájna többet.
2010. júl. 22. 19:00
 55/69 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűen nem hiszem el azt, amit olvasok. Nem vagytok normálisak!
2010. aug. 2. 19:22
 56/69 anonim ***** válasza:
Mit is értünk a "normális ember" kifejezés alatt? Vagy "á, sokmindent"?
2010. aug. 3. 09:44
 57/69 anonim ***** válasza:
én is csomósyot gondolok rá, nap mint nap, de nem tudnám megtenni, amíg nem történik vlem vmi nagz szar, mert nem tudnéék itthagyni pár embert, meg ay életet, amit am utálok.
2010. aug. 14. 09:53
 58/69 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan ember aki életében egyszer nem fordult meg a fejében,hogy na most véget vet az életének...

Az én agyamon is átfutott,hogy mi lenne ha megölném magam...,úgyse hiányoznék senkinek!De aztán jobban belegondolva elhatároztam,hogy szeretnék élni,mert a világban van még egy csomó olyan dolog amit nem fedeztem fel és tele van meglepetésekkel az élet..,jobb mint egy faládában feküdni,szóval itt vagyok és ÉLEK!

2010. aug. 24. 18:24
 59/69 anonim ***** válasza:
Igen.Már voltam kórházba is miatta,mivel meg is próbáltam már..
2010. szept. 2. 19:30
 60/69 anonim ***** válasza:

Sokkal könnyebb lenne mindenki élete legalább.

A családomé,barátaimé,osztályé,sulié egész világé.MINDENKIÉ!Egyszer,nemsokára mikor egyedül itthon leszek,bezárkózom a szobámba és megteszem.Nem érdekel ki mit gondol,én ezt gondolom,és ez is lesz.Helló boldog emberkék,maradjatok azok!

2010. szept. 2. 19:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!