Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lettem ekkora rib@nc?

Miért lettem ekkora rib@nc?

Figyelt kérdés
Mostanában mindenkivel lefekszem :(
2010. jan. 16. 15:51
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs itt senki aki a te hírnevedre pályázik.

Inkább vegyél be még egy faszt és akkor lenyugszol!

Kis hülye,ffi lennék bottal nem piszkálnálak meg.

Hányinger.

Legyél büszke magadra meg a híredre.

2010. jan. 21. 17:16
 22/39 anonim válasza:
12:54! Tévedsz! Pont az ilyen nők miatt lehetsz te "normális"! Ugyanis van kihez hasonlítsanak! Ha nem lennének ilyenek, akkor te lennél a rib@nc, mert fogod a pasid kezét pl. Amúgy meg inkább ilyen legyen valaki, mint viháncoló, megjátszós szűzkurv@!!!
2010. jan. 21. 17:18
 23/39 A kérdező kommentje:
jólvan gyerekek:) sajnálom h nektek nincsen semmien kapcsolatotok:) egyedül fogtok megro * * * ni..na pápá :)
2010. jan. 21. 17:35
 24/39 A kérdező kommentje:

Kicsit félreértetéttek, mondjuk az én hibámból,mert nem írtam le rendesen. Szóval azért nem mindenkivel fekszem le,hanem csak azzal aki nagyon tetszik,és megkívánom:)

Sztem azért vagytok irigyek,mert ti nem tehetnétek meg ezt:) Kinek kellene egy ronda csaj ??:DD

2010. jan. 21. 17:43
 25/39 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy? Nagyon bejössz.
2010. jan. 21. 18:52
 26/39 anonim ***** válasza:
Bocs kicsikém, én is válaszoltam, és férjem van... Tudod nekem nem abból az élet hogy dugok meg piálok és drogozok... :) Neked meg azért van ilyen sok kapcsolatod, mert egy (két, három) luk vagy üres fejjel, arra tökéletesen alkalmas hogy élvezetet keressenek benned .:) Többre nem vagyok jó... Akinek normális a lelkivilága annak nincs szüksége erre. Inkább a halál minthogy ilyen akarjak lenni úgyhogy ne áltasd magad. :)
2010. jan. 21. 18:55
 27/39 anonim ***** válasza:
bocs *többre nem vagy jó... B*szás helyett inkább tanulnod kéne, építened az életed, de úgylátszik abban nem vagy jó és ezzel kompenzálod. A haverok meg húzzák a rovátkát egyás előtt hogy kinek vagy már meg. Ez aztán a nagy dicsőség! Kics buta p*csa. :)
2010. jan. 21. 18:57
 28/39 anonim ***** válasza:

ha valaki dugna egy jót, és nincs kivel,az nagyon rosz. (a maszti nem az igazi)

ha van kivel, szerintem tökmindegy ki az. segithet kielégülni. és utánna nagyon jol lesz az ember. tisztábban tud gondolkodni is.

ápoltság fontos. és egy kis társalgási készség.

2010. jan. 21. 19:02
 29/39 A kérdező kommentje:
Képzeld,van életcélom és azt próbálom megvalósítani:)Egész jól haladok vele!! Suliba is jó jegyeim vannak. A buli és a suli nem függ össze képzeld el :) Ki mondta h drogozok? :D Sztem senki nem beszélt erről :) Sztem te tényleg csak féltékeny vagy rám,mert neked nem votl jó a fiatalkorod,nem hívtak bulizni sehova sem:) Dehát ez van,kiélvezem a fiatalságomat:)
2010. jan. 21. 19:06
 30/39 A kérdező kommentje:
A haverokról meg annyit h nem így van :) De hát mit tudhatsz te róluk?:D Neked nincsenek, nem is voltak,s nem is lesznek :DDDD
2010. jan. 21. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!