17 éves lettem. Fogok még nőni ha ekkora vagyok?
12 évesen menzeszeltem, 156 cm vagyok, 14 évesen 153 körül voltam. Anyukám 158-159cm, apu 173körül.
Fogok még nőni? 165-170 cm szeretnék lenni!
Lehet, hogy fogsz még nőni egy-két centimétert, de az is lehet, hogy nem.
A nagymamám 154 cm 18 éves kora óta, de ez őt sosem zavarta.
Én 17/F vagyok (május 9-étől leszek 18), a magasságom 186-189 cm között van, én is szeretnék még nőni vagy 5 cm-t. :)
Áh, nem jó picinek lenni:SSS
Állandóan mindenkinek a válláig érni:S Magassarkúban botladozni amikor a többiek laposban futkosnak, és így is szép magasak! nagyon rossz érzés:S
Mint egy gnóm törpe:S
én meg örülnék ha alacsonyabb lennék.igaz nem vagyok zsiraf,de akkoris...valahogy mindig a ,,nálam alacsonyabb 2 centivel,, fiukba szeretek bele:S
de amugy szerintem nem fogsz nőni. d3 én a helyedben nem rágódnék ezen. nem a magasságtol függ,h valaki szép-e hanem az apoltságon,szép frizu,jo smink..blablabla ... :D
ömm h jön ide a menzesz? én 17 vok 156 cm és imádom. Én régen 180 szerettem volna lenni, mert jaj mindenki milyen magas... de most
nem egy fiúnak tetszik az alacsonyabb csaj ;)
+ ha pici vagy a gyönyörű magassarkúk szebbé teszik a vádlid, a lábad, míg a magasoknak a lapos nem... ja és a fiúddal bármikor hordhatsz magassarkút, mert szinte biztos, hogy magasabb nálad jóval, így ha még nem is magassarkú párti de nem fog rádszólni... h jajj lécci ne már mert magasabb leszel!
am meg a magasaknál viccesebb a botladozás...gondolj el egy magas csajt egy 10cm magas cipőben...:D (bocsi nagyok...)
szóval ne zavarjon
meg a gyerekosztályról is fel tudsz venni bármit, és itt nem leszólni a gyerek cuccokat! mert manapság a picik már majd'olyanok, mint egy mini felnőtt
:) szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!