17 éves lettem. Fogok még nőni ha ekkora vagyok?
Figyelt kérdés
12 évesen menzeszeltem, 156 cm vagyok, 14 évesen 153 körül voltam. Anyukám 158-159cm, apu 173körül.
Fogok még nőni? 165-170 cm szeretnék lenni!
2011. jan. 26. 20:19
11/13 hot_kiss válasza:
Ezt a fejlődési tendenciát nézve, szerintem esetlegesen még a 165-öt elérheted, de a 170-et semmiképp.
12/13 anonim válasza:
gnóm törpe??? wowba jó leszel warinak xĐ....csak vicceltem
szeintem is kezdj el valamit edzeni és nőhetsz még egy kicsit...de szerintem nem gáz ha valaki alacsony (lánynál egészen cukinak tartom) :D
13/13 anonim válasza:
A munkahelyemen, egy butikban, nagyon sok alacsony lánnyal szoktam találkozni. Mondhatom, sokan közülük, akik ott vannak 150-165 cm között, nagyonis jól néznek ki annak ellenére, hogy alacsonyak. Attól, hogy alacsony vagy, még nézhetsz ki dögösen. Én is csak 160 cm magas vagyok, de adok magamra, tornázom, sok vizet iszok, igyekszem amennyire lehet egészségesen és változatosan étkezni. Ápolt vagyok, szeretem a természetes kinézetet-minimális smink, még munkára is. Púder, szempillaspirál, szájfény, ennyi. A ruhatáram ugy van összeválogatva, hogy miközben izléses-az alakomhoz legelőnyösebb darabokból áll. Mivel alacsony vagyok, nem hordok pl bermuda nadrágot, mert az rövidebbnek mutatja a lábakat-amik amugy sem kilóméteresek az esetemben. Nem hordok csípő fölé érő pólókat, mert akkor a felső testem tűnik rövidebbnek.. Magassarkút szinte soha nem hordok, mert egyszerűen hosszútávon kényelmetlenné válik, jobb szeretem a sarut, szandált, max 3-4 cm magasat. Aztán ami a csomagolásnál sooookkal fontosabb az az, hogy mit rejt a külső. Egy jó és vonzó karakter sokszor sokkal többet ér, mint az ha valaki 180 magas szépségkirálynő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!