Miért lettem ekkora rib@nc?
Figyelt kérdés
Mostanában mindenkivel lefekszem :(2010. jan. 16. 15:51
1/39 anonim válasza:
ha partnereidet nem hülyíted, hanem szexet ajánlasz csak, akkor nem biztos hogy annyira rossz.
2/39 A kérdező kommentje:
nem,ők is csak ezt akarják.Akkor nem gáz ugye? Most nem akarok komoly kapcsit,de szeretkezni muszáj:)
2010. jan. 16. 16:48
3/39 anonim válasza:
hány éves vagy? és merre laksz?
velem nem akarsz lefeküdi? :D
4/39 A kérdező kommentje:
neem!!
msot már senki mással enm!
tök megbántam :(
2010. jan. 16. 19:07
5/39 anonim válasza:
Egyszerű: valakinek rib@ncnak is lennie kell.
6/39 anonim válasza:
namár lécimár. én lennék az utolsó.
7/39 anonim válasza:
Biztosan más problémáid vannak amit ezzel akarsz kompenzálni. Vagy nem tudom de ez nem nomrális. Én nem vagyok prűd p*csa, imádom a szexet, de ha nincs párom akkor eszembe sem jut, mert nem az a lényeg hanem az érzések, a szerelem... Sosem tenném meg olyannal akit nem szeretek, mert nálam ez a legintimebb dolog. És ne áltasd magad elég ronda amit csinálsz, persze van akinek jól jön, de szerintem inkább azon kéne lenned hogy kitaláld mi a probléma.
8/39 anonim válasza:
Mert emberileg szar vagy de okos vagy hogy ezt felismerted
9/39 anonim válasza:
És ostoba hogy itt megkérdezted
10/39 anonim válasza:
Pécs, Hass Mihály tér 7 gyere ide és megbaszéljük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!