Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lettem ekkora rib@nc?

Miért lettem ekkora rib@nc?

Figyelt kérdés
Mostanában mindenkivel lefekszem :(
2010. jan. 16. 15:51
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Az a gáz h haveri társaságon belül csinálom ezt...

AZÉRT NEM FEKSZEM LE MINDENKIVEL!!!

2010. jan. 18. 18:46
 12/39 anonim ***** válasza:
90%

Ez baromi jó :D:D:D:D

"Mostanában mindenkivel lefekszem :("

"AZÉRT NEM FEKSZEM LE MINDENKIVEL!!!"

Amúgy pénzért csinálod vagy csak úgy simán mehetnék egy körre?

2010. jan. 18. 20:57
 13/39 anonim ***** válasza:
44%
lehet hogy csak szeretetre vágysz.) A Fiuk nem tudják megadni amit keresel..
2010. jan. 19. 00:03
 14/39 anonim ***** válasza:

A mai lányok sajna egyre inkább ilyenek. Ha egy kicsit előre is gondolkodnál a jövődet illetően, akkor rájönnél, hogy most alapozod meg (elég rendesen), hogy az életben soha ne kelljél másra a férfiaknál...Vagy csak gondolj arra, hogy mikor esetleg nem tudja valakihirtelen, hogy kiről beszélnek, a másik meg azt mondja: Tudod, az a csaj, amelyik mindenkivel összefeküdt, tudod a ....

erre a másik: Jaaaaaaaa!ÚÚÚÚ, az gáz, szegény pasija!

SZEDD ÖSSZE MAGAD ÉS URALKODJ AZ ÖSZTÖNEIDEN!

Ez különböztet meg minket az állatoktól.

2010. jan. 19. 11:11
 15/39 A kérdező kommentje:

Dehogy pénzért te hülye:D

Úgy értem,h csak a jó pasikkal fekszem le,azért válogatok:)

Ja,már próbálok uralkodni:)Amúgy meg nem érdekel,h itt mit gondolnak rólam,nem itt akarok letelepedni,meg itt mindenki olyan mint én most vagyok/voltam:) Egy rohadt kurv@:)

2010. jan. 19. 14:08
 16/39 anonim válasza:
Én ezzel szoktam vitatkozni! Szerintem nincsenek kurv@k!!! Csak vannak olyan nők, akik legalább annyira szeretnek kefélni, mint én! A párom is ilyen, bár nem volt túl sok kapcsija, mégis szinte azonnal lefeküdt velük! Azt mondja, mire várt volna, mikor tudta, hogy nem lesz hosszútávú a dolog! Belém szerelmes lett, 2.5 hónapig várt, mire megtörtént! De már az első jobb volt, mint előtte bármelyik!
2010. jan. 19. 18:02
 17/39 anonim ***** válasza:

Ha valaha az életben egyszer valamikor komoly kapcsolatot szeretnél akkor azt most felejsd.

Haveri társaságon belül???

Jesszusom! Hol az eszed? Azok akkor nem is haverok tuti átbeszélik hogy nekem is megvolt igen nekem is.

Gratulálok!

2010. jan. 19. 21:23
 18/39 A kérdező kommentje:
de nem :D én is benne vagyok a haveri társaságba már többéve:D csak beb@asztunk aztán beszéltük h tök szexhiányunk van és így alakult:D
2010. jan. 19. 22:24
 19/39 anonim ***** válasza:
90%
Soha senki nem fog komolyan venni, ha nem állsz le ezzel a viselkedéssel. És akkor még aránylag jól is jártál. Én az ilyen lányokat ott aláznám ahol csak lehet!Remélem, elkapsz majd valamilyen nemi betegséget is, de akkor légyszi ne írd ki ide, hogy most akkor mit csináljak basszus????Tiszta szégyen vagy. Az ilyen nők miatt nézik le a többi normális nőt!
2010. jan. 20. 12:54
 20/39 A kérdező kommentje:
pff:DD sztem csak féltékeny vagy :D
2010. jan. 20. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!