Ekkora baromságot! Vélemények?
Már komolyan a szemszínek között is versengés folyik? Állítólag ma már nem divat a barna. Mert az olyan "uncsi". AKkor most át kell festeni kékre, vagy mi? És ezt úgy mondom, hogy kék szemű vagyok, de már engem is zavar. Merthogy már mindenkinek barna van: Attól, hogy több van barnaszeműekből, már azok nem is szépek? Szerintem az összes szem egyedi. Akkor most át kell festeni, vagy mi? A szemszínt nem mi határozzuk meg. Most őszintén:
Nem elbűvölően gyönyörű mind a kettő?
És külömben is: Ha valakit szeretek, az utolsó dolog, ami meghatározó lesz rajta, az a szeme színe. Ti mit gondoltok? Szerintetek is unalmas a barna? Csak őszintén, nem vagyok sértődékeny típus (najó, néha, de itt majd megpróbálom türtőztetni magam :D)
Én sem a szemszínét nézem meg először valakinek. A barna szemet is szépen ki lehet emelni. Igazából én barna vagyok, de mondjuk jobban szeretnék kék lenni, de beérem ezzel. Változtatni nem tudok rajta.
17/L
Léteznek színes kontaktlencsék, de hülye, aki megveszi - főleg azért, hogy divatos legyen. Egyszer már igazán divatba hozhatnák a felvágott ereket. Az emberiség génállományában szignifikáns javulást eredményezne.
Nekem a sötétbarna szem kifejezetten tetszik.
Szerintem igazad van, a barna és a kék, és az összes szín egyaránt tud szép lenni.:))
Egyébként miért sértődnél meg azon, hogy ha valaki azt mondaná, hogy a barna uncsi? Neked úgyis kék szemed van.:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Ez a kérdés ihlette a tiédet, ugye?:D Csak mert itt vesztek össze a kommentelők ezen a baromságon.
Én azt mondom, tényleg kezd már unalmas lenni a barna, de attól még nem csúnya. Meg amúgy is a szemszín az utolsódlagos szempont nálam párkeresés szempontjából, mint ahogy minden épeszű embertársamnál is. Persze hülyék mindig lesznek, de őket magasról le kell fosni. Engem is selejteztek már le a kevert színű szemem miatt, na és?:D Nem hatott meg különösebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!