Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ekkora baromságot! Vélemények?

Ekkora baromságot! Vélemények?

Figyelt kérdés

Már komolyan a szemszínek között is versengés folyik? Állítólag ma már nem divat a barna. Mert az olyan "uncsi". AKkor most át kell festeni kékre, vagy mi? És ezt úgy mondom, hogy kék szemű vagyok, de már engem is zavar. Merthogy már mindenkinek barna van: Attól, hogy több van barnaszeműekből, már azok nem is szépek? Szerintem az összes szem egyedi. Akkor most át kell festeni, vagy mi? A szemszínt nem mi határozzuk meg. Most őszintén:

[link]

[link]

Nem elbűvölően gyönyörű mind a kettő?

És külömben is: Ha valakit szeretek, az utolsó dolog, ami meghatározó lesz rajta, az a szeme színe. Ti mit gondoltok? Szerintetek is unalmas a barna? Csak őszintén, nem vagyok sértődékeny típus (najó, néha, de itt majd megpróbálom türtőztetni magam :D)

2011. aug. 22. 14:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
de ez is csak itt van. én még élőben nem hallottam, hoyg "nem tetszik a szemed, mert barna. Olyan uncsi vagy" és stb. szerintem az összkép számít. az már más, hogy én egy barna szemű lánynak nem jegyezném meg, hogy milyen szép a szeme,mert ha CSAK a szemet nézem, akkor a kék tetszik. de haját attól még megdícsérhetem, sőt egészében is mondhatom rá, hogy szép-.
2011. aug. 22. 17:09
 32/32 anonim ***** válasza:
Nekem sötétbarna szemeim vannak.. soha az életbe nem cserélném le kékre. Úgy érzem én ezzel a barna szemmel vagyok "különleges" :) És szerintem csak nálunk magyaroknál ilyen unalmas.. mert buták az emberek.. van olyan ahol a barna a ritka.. minden szem egyedi és különleges :) Amúgy meg ha itt tartunk.. nekem többször dicsérik meg az "unalmas" barna szemem mint a legtöbb kék szemű ismerősömét :) Nekem fiúknál a zöld szem a gyengém.. de ugyanúgy tud a barna és a kék szem is gyönyörű lenni.. a lényeg az összhatás :) 14/L
2011. aug. 22. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!