Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ekkora baromságot! Vélemények?

Ekkora baromságot! Vélemények?

Figyelt kérdés

Már komolyan a szemszínek között is versengés folyik? Állítólag ma már nem divat a barna. Mert az olyan "uncsi". AKkor most át kell festeni kékre, vagy mi? És ezt úgy mondom, hogy kék szemű vagyok, de már engem is zavar. Merthogy már mindenkinek barna van: Attól, hogy több van barnaszeműekből, már azok nem is szépek? Szerintem az összes szem egyedi. Akkor most át kell festeni, vagy mi? A szemszínt nem mi határozzuk meg. Most őszintén:

[link]

[link]

Nem elbűvölően gyönyörű mind a kettő?

És külömben is: Ha valakit szeretek, az utolsó dolog, ami meghatározó lesz rajta, az a szeme színe. Ti mit gondoltok? Szerintetek is unalmas a barna? Csak őszintén, nem vagyok sértődékeny típus (najó, néha, de itt majd megpróbálom türtőztetni magam :D)

2011. aug. 22. 14:28
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
A 6. képen olyan szeme van a lánynak, mint nekem :D DE látom Te is a világosabbakat szereted :)
2011. aug. 22. 14:47
 12/32 A kérdező kommentje:
Egyébként, nem, nem ez ihlette a kérdésem :D
2011. aug. 22. 14:49
 13/32 anonim ***** válasza:
Ohh, pedig nagyon úgy tűnt.:D De lényegtelen, akkor is ugyanez a véleményem.:D
2011. aug. 22. 14:54
 14/32 anonim ***** válasza:

A barna szem védelmében (nekem zöld szemem van)

[link]

2011. aug. 22. 15:06
 15/32 anonim ***** válasza:
2011. aug. 22. 15:09
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Én is észrevettem már ezt. :D Van egy ismerősöm, akinek kék szeme van és el van ájulva magától, és kijelentette, hogy csak ő lehet szép, mert neki kék. :D

De ez akkora baromság, mert nem csak a szemtől függ a szépség. Láttam már ronda és szép embereket is minden szem-színnel. A hideg-szürkétől, a tengerkéken, csokibarnán keresztül a fekete szemig mindegyiknek lehet varázsa. DE lehet mindegyik árnyalat unalmas, ha nem árul el semmit, amikor belenézel.

2011. aug. 22. 15:16
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
istenem..-.-" ez tényleg fárasztó ha vki az mondja h a barna uncsi. f*szom mi tehetünk róla, hogy barna szeműnek születtünk? persze, ha ezt mondaná vki, h a kék meg a zöld szem olyan uncsi..akkor akkora felháborodás lenne..-.-" szerintem minden szem szép.!
2011. aug. 22. 15:17
 18/32 anonim ***** válasza:
ma 15:16 vagyok. azt elfelejtettem, hogy mitől uncsi a barna szem? :D Csak mert az ismerőseim 90%-ának kék szeme van. :) Szóval ennyi erővel különlegesnek érezhetem magam, hogy nekem barna :D:D DE nyilván nem,mert ugyanúgy lehet szép mind.
2011. aug. 22. 15:20
 19/32 anonim ***** válasza:
Nekem csak attól 'uncsi', hogy kb. mindenkinek olyan van. De mondom, nem számít. Lehet kifejező az is.
2011. aug. 22. 15:21
 20/32 anonim ***** válasza:

Nekem barna szemem van, de jobban örülnék kéknek, vagy zöldes kéknek, mert az jobban tetszik.

Ráadásul azok a lányok sokkal különlegesebbek akiknek mondjuk kék szemük van és természetes barna hajuk. Mindig is irigyeltem őket, mert nekik sokkal több esélyük van a modellszakmába bekerülni, mint egy barna szemű, barna hajú lánynak, mert különlegessé válik az arcuk.

Nekem kicsit túl átlagos a barna. Ha valakinek zöldes kék, vagy kék szeme van egyből mondják, hogy milyen szép szeme van, barnáknál ez nem jellemző.

2011. aug. 22. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!