Ekkora baromságot! Vélemények?
Már komolyan a szemszínek között is versengés folyik? Állítólag ma már nem divat a barna. Mert az olyan "uncsi". AKkor most át kell festeni kékre, vagy mi? És ezt úgy mondom, hogy kék szemű vagyok, de már engem is zavar. Merthogy már mindenkinek barna van: Attól, hogy több van barnaszeműekből, már azok nem is szépek? Szerintem az összes szem egyedi. Akkor most át kell festeni, vagy mi? A szemszínt nem mi határozzuk meg. Most őszintén:
Nem elbűvölően gyönyörű mind a kettő?
És külömben is: Ha valakit szeretek, az utolsó dolog, ami meghatározó lesz rajta, az a szeme színe. Ti mit gondoltok? Szerintetek is unalmas a barna? Csak őszintén, nem vagyok sértődékeny típus (najó, néha, de itt majd megpróbálom türtőztetni magam :D)
A barna szem védelmében (nekem zöld szemem van)
Én is észrevettem már ezt. :D Van egy ismerősöm, akinek kék szeme van és el van ájulva magától, és kijelentette, hogy csak ő lehet szép, mert neki kék. :D
De ez akkora baromság, mert nem csak a szemtől függ a szépség. Láttam már ronda és szép embereket is minden szem-színnel. A hideg-szürkétől, a tengerkéken, csokibarnán keresztül a fekete szemig mindegyiknek lehet varázsa. DE lehet mindegyik árnyalat unalmas, ha nem árul el semmit, amikor belenézel.
Nekem barna szemem van, de jobban örülnék kéknek, vagy zöldes kéknek, mert az jobban tetszik.
Ráadásul azok a lányok sokkal különlegesebbek akiknek mondjuk kék szemük van és természetes barna hajuk. Mindig is irigyeltem őket, mert nekik sokkal több esélyük van a modellszakmába bekerülni, mint egy barna szemű, barna hajú lánynak, mert különlegessé válik az arcuk.
Nekem kicsit túl átlagos a barna. Ha valakinek zöldes kék, vagy kék szeme van egyből mondják, hogy milyen szép szeme van, barnáknál ez nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!