Már komolyan a szemszínek között is versengés folyik? Állítólag ma már nem divat a barna. Mert az olyan "uncsi". AKkor most át kell festeni kékre, vagy mi? És ezt úgy mondom, hogy kék szemű vagyok, de már engem is zavar. Merthogy már mindenkinek barna van: Attól, hogy több van barnaszeműekből, már azok nem is szépek? Szerintem az összes szem egyedi. Akkor most át kell festeni, vagy mi? A szemszínt nem mi határozzuk meg. Most őszintén:
És külömben is: Ha valakit szeretek, az utolsó dolog, ami meghatározó lesz rajta, az a szeme színe. Ti mit gondoltok? Szerintetek is unalmas a barna? Csak őszintén, nem vagyok sértődékeny típus (najó, néha, de itt majd megpróbálom türtőztetni magam :D)
Az baj ha nekem csak a barna szem tetszik?:D Marhára nem érdekel a divat.
Szem kérdésben azt nem szeretem, h minden második ember kitalálja, h márpedig neki zöld szeme van és ettől ő különleges.... közben meg csak kék, barna, vagy sárgás-kékes keverék a szeme színe és színvak troll módjára bizonygatja, h márpedig neki zöld a szeme és leüvölti a fejedet ha ellentmondasz. Nem! Nincs zöld szemed, nézzél már ki a pázsitra, az a zöld!
Na basszus, látom, az első hármat meg sem jelenítette. Tök mindegy, ha beírod a gugliba, hogy 'eye color', kidob egy csomó zöldet a Wikipédia.
2011. aug. 22. 15:35
24/32 anonim válasza:
Jah csak fele photoshop, ezért linkeltem egy természetesebbet.
2011. aug. 22. 15:51
25/32 anonim válasza:
Igen, én is észrevettem. Mint barnaszemű, nagyon bánt. Mintha tehetnék arról, hogy milyen szemszínnel születtünk. Én nem tehetek arról, hogy barna a szeme, de a szomszéd Juliska sem tehet arról, hogy kék szeme van, vagy zöld. Minek azzal kérkedni, amiről nem mi tehetünk ?
2011. aug. 22. 15:53
26/32 anonim válasza:
15:51, azért az általad linkelt szem is ps.
15:53, a kérkedést én sem szeretem, de ha valaki unalmasnak nevezi a barnát, az azért más. Tudom, hogy nem tehet róla senki, de attól még nem lesz különleges szemszín. De ismétlem sokadjára; ez egy abszolút lényegtelen dolog.
(Amúgy ha már itt tartunk, a kék sem olyan ritka, a barna után az a leggyakoribb.)
2011. aug. 22. 16:02
27/32 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, akinek napfényben kék a szeme, félhomályban szürkészöld, éjszaka meg világosbarna... Az milyen? :D
2011. aug. 22. 16:05
28/32 anonim válasza:
Az jó :D
2011. aug. 22. 16:06
29/32 anonim válasza:
Ehhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy gyönyörű zöld szemeim vannak, büszke vagyok rájuk, tényleg szépek, de egyszer telefonon beszéltem a barátommal, (aki elvileg nagyon szeret, fél éve vagyunk együtt) mondtam neki, hogy biztosan barna szemű lesz a gyerekünk, mert az ő szeme is barna, meg az enyém is. Mondta, hogy de biztos szépek lesznek, mert nekem nagyon szép BARNA szemeim vannak. Fel se tűnt neki, mert egyszerűen nem az érdekelte. Nagyon mindegy, hogy egy intelligens, bájos tekintet milyen színű szemből sugárzik.
2011. aug. 22. 16:27
30/32 anonim válasza:
Szerintem butaság, hogy az ilyesmiből is mércét csinálnak. Nekem zöld szinű akkor most nem vagyok divatos? Vájjam ki? O.O
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!