Másnak is pechszériája van?
Figyelt kérdés
Ezelőtt 1 hónappal minden rendben ment az életemben. Voltak megtakarításaim, optimista voltam, rengeteg mindenem megvolt. Sikeresen felmondtam az addig nyomasztó munkahelyemen, úgy nézett ki, hogy megvan a másik.
Néhány hete azonban egy pechszéria keseríti meg az életemet. Minden elromlik, ami elromolhat, pl.: a számítógépem, ma összetörtem több edényt, stb.
Egy fesztiválról a héten ellopták a telefonomat. A tartalékom teljesen elfogyott, mert haza kellett adnom több százezer Ft-ot SOS.
Nem értem, hogy miért kerültem pechsorozatba, és nem tudom, hogy hogyan keveredhetnék ki belőle.
2014. aug. 14. 17:32
1/1 anonim válasza:
Hivj fel.
10.000-szeres pénz-és szerencse nap van ma!
László jósnö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!