Miért érzem azt, hogy senki sem szeret?
...Nem mintha kötelessége lenne valakinek, de úgy érzem, ha megdöglenék, akkor sem érdekelne senkit. Egész nap szorongok (évek óta, de mostanság egyre jobban), fáradékonyabb vagyok, (és hisztizek, mint most).
Olyan baromira tompa vagyok agyilag, meg szellemileg, hogy a kérdést is nehezemre esik megfogalmazni.
Köszönöm a válaszokat!
Ja, mellesleg 19 éves srác vagyok, bár nem tudom ez az információ mit segíthet, de látom itt kiszokták írni általában.
Nem mondom, hogy nem kaptam soha életemben tőlük szeretet,meg mégis csak felnevelt, ezért rossz színben feltüntetni sem akarok senkit, szerintem ebben pont őt/őket nem kell "hibáztatnom".
Barátok, hát az egy jó kérdés... Próbálok embereket hívni (kiírom üzenőfalra, hogy van-e kedve valakinek bringázni kedve, természetesen semmi reakció), ha ráírok pár emberre, nem érnek rá, de legalább egy kegyes hazugságot kaptam, hogy ha ráérne, akkor jönne velem. Ezt értékelem.
Barátnőm nincs, és szerintem nem is lesz a jelenlegi személyiségemmel, de szoktam edzeni, hogy legalább valami alakom legyen, ha már jóképű nem vagyok.
Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!