Mit tegyek ha depressziós vagyok?
Az baj, ha a családod mindig kritizál. Eleve egy negatív környezetben élsz.
Szerintem amúgy nem vagy depressziós. Így a leírtak alapján teljesen rendben van a gondolkodásod. Inkább csak sok szar összejött, mindenhol csak negatív dolgok értek. Olvass pozitív, önfejlesztő könyveket és legyél erős!:) Rendbe jönnek majd a dolgok, csak ne add fel:)
"Amúgy fejben mindig megvan minden Tudom, hogy mit kéne tenni, tisztán látom a dolgokat, csak sokszor nem vagyok hozzá elég erős, lélekben..."
Ez a bizonyíték arra, hogy nem vagy depressziós:) Az meg nem csoda, hogy nem vagy erős lélekben, ennyi negatív dolog mellett... Bízz magadban és menni fognak a dolgok. Ha van kedved beszélgetni vagy csak érdekel 1-2 könyv, ami a segítségedre lehet, nyugodtan írj nekem:)
Megpróbálok erős maradni. Eddig sikerült valahogy, de valahogy már nem bízok benne, hogy ezután is menni fog...
Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!