Valaki tippeket adna hogy mi legyek, ha nagy leszek?
tegnap 22:40
A komorság amit érzel az az élet sava borsa ami átüt a soraimon..
Tod én is tanultam mindenféle szakmát ami nem fizet xart sem Boltvezeő, élelmiszeripari gyártás vezető, vagyonőr stb...
Aztán mindennapos probléma kijönni a havi 100 ezerből amit jó esetben meg tudok keresni...
Gondolom te még otthon laksz anyu meg apu szoknyája mellett, se számláid se kajaköltséged semmid nincs..
Hát ha kikerülsz a nagyvilágba úgy számolj hogy minimum havi 85 ezret le kell tenned az asztalra csakhogy éhen ne halj és akkor még nincs fedél a fejed felett nem közlekedtél nem öltözködtél nem fűtöttél és nem tisztálkodtál!!!
Ha méga minimum kajákra költesz és a tesco gazdaságost eszed mindenből meg saját magadra főzöl akkor is minimum havi 30 elmegy a kajára...
Aztán majd idővel a többi a gyógyszerekre meg az orvosokra mert az alultápláltságot egy szervezet sem tolerálja tartósan..
sajnos 10:16nak igaza van.
én az egyetem végét taposom, de nem valami szépek a kilátások itthon.
lassan elérik a politiusok, h elhúzzunk a fenébe, és akkor nyugodtan elgyarmatosíthatják az országot, nem lesz, aki ellenálljon.
szóval nehéz úgy szakmát ajánlani, h mindegyik sz@r.
menj orvosnak, aztán irány külföld.
vagy tudtok jobbat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!