Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valaki tippeket adna hogy mi...

Valaki tippeket adna hogy mi legyek, ha nagy leszek?

Figyelt kérdés
egyszerűen nem tudom eldönteni,mi érné meg...magyarból töriből föciből és biológiából jó vagyok,(5ös)a matek elég nehézkes,a fizika is. a kémia érdekel, de az 3as,nyelveket jól beszélek,de nem igazán szeretem őket.(angol és német)mindent letudok rajzolni,kreatív vagyok jó a kézügyességem..jövőre fakultációt kell választanom,és tanácstalan vagyok..aki segít annak nagyon köszönöm:)(17/L)
2010. jan. 11. 19:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

tegnap 22:40

A komorság amit érzel az az élet sava borsa ami átüt a soraimon..

Tod én is tanultam mindenféle szakmát ami nem fizet xart sem Boltvezeő, élelmiszeripari gyártás vezető, vagyonőr stb...

Aztán mindennapos probléma kijönni a havi 100 ezerből amit jó esetben meg tudok keresni...

Gondolom te még otthon laksz anyu meg apu szoknyája mellett, se számláid se kajaköltséged semmid nincs..

Hát ha kikerülsz a nagyvilágba úgy számolj hogy minimum havi 85 ezret le kell tenned az asztalra csakhogy éhen ne halj és akkor még nincs fedél a fejed felett nem közlekedtél nem öltözködtél nem fűtöttél és nem tisztálkodtál!!!

2010. jan. 12. 10:16
 22/24 anonim ***** válasza:

Ha méga minimum kajákra költesz és a tesco gazdaságost eszed mindenből meg saját magadra főzöl akkor is minimum havi 30 elmegy a kajára...

Aztán majd idővel a többi a gyógyszerekre meg az orvosokra mert az alultápláltságot egy szervezet sem tolerálja tartósan..

2010. jan. 12. 10:18
 23/24 anonim ***** válasza:
térképkészítő
2010. jan. 13. 19:38
 24/24 anonim ***** válasza:

sajnos 10:16nak igaza van.

én az egyetem végét taposom, de nem valami szépek a kilátások itthon.

lassan elérik a politiusok, h elhúzzunk a fenébe, és akkor nyugodtan elgyarmatosíthatják az országot, nem lesz, aki ellenálljon.

szóval nehéz úgy szakmát ajánlani, h mindegyik sz@r.

menj orvosnak, aztán irány külföld.

vagy tudtok jobbat?

2010. jan. 13. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!